CIMUKA HB175H Tojáskeltető

Cikkszám: BR-0334
Hűségpontok: 10661

355,353 Ft 279,806 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 355,353 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

CIMUKA HB175H Tojáskeltető

Víziszárnyasok és baromfi keltetésére alkalmas tojáskeltető , kézi forgatással, akár 175 tyúktojás befogadására alkalmas ( univerzális kosarak minden baromfifajtához) , hőmérséklet- és páratartalom-szabályozó riasztóval, automatikus hőmérsékletszabályozással (digitális beállítás pontossággal ) 0,1 °C) , automatikus páratartalom-szabályozással (digitális beállítás 1%-os pontossággal), hőmérővel és páratartalommérővel, belső világítással és külső szobahőmérséklet-érzékelővel.

A keltető kapacitása baromfifajták szerintA keltető kapacitása: 175 csirke, 495 fürj, 75 liba, 120 kacsa vagy 240 fácántojás.

Tojásforgató rendszer

A tojásokat univerzális kosarakba kerülnek, amelyek minden tojásmérethez alkalmasak. A tojásokat ezután naponta legalább kétszer , rendszeres időközönként kézzel kell 180°-kal elfordítani . A keltetés utolsó 2-3 napjában a tojásokat már nem kell forgatni , hogy a magzat megtalálja a legmegfelelőbb kiutat a héjból és így sikeresen kikelhessen szárnyassá.

Hőmérséklet beállítása és szabályozása

A hőmérséklet 36,6 és 38,3°C közötti tartományban 0,1°C-os pontossággal állítható be és adott esetben tovább szabályozható az elektronikus vezérlőegység vezérlőpultjával , tekintse meg az alábbi képet. A panel fel van szerelve egy digitális kijelzővel hőmérséklet- és páratartalom-jelzővel, a keltető szükséges beállításainak vezérlőgombjai , valamint egy riasztás , amely riasztást indít a beállított alacsony vagy magas érték túllépése esetén .Páratartalom beállítása és szabályozása

A páratartalom 40-80% tartományban 1%-os pontossággal automatikusan beállítható és esetleg tovább szabályozható az elektronikus vezérlőegység vezérlőpultjával , ahogyan fent láthatja. Ahhoz, hogy a páratartalom automatikusan szabályozható legyen , a keltetés megkezdése előtt szükséges az egyes tározókba vizet önteni , amiből aztán fokozatosan elpárolog a víz és így a beállított értékeknek megfelelően kialakítja a szükséges páratartalmat. A hozzáadott víz optimális hőmérséklete 25-30°C körüli (hideg víz nem ajánlott). A keltető egy alsó tartállyal van felszerelve , amelybe az utasításoknak megfelelően manuálisan adagolják a vizet (minél több víz van az alsó tartályban, annál magasabb a páratartalom) és egy felső víztartállyal (4 literes tartály), amelybe szintén vizet kell tölteni. az inkubáció során manuálisan , majd automatikusan szivattyúzzák belőle a vizet a szabadalmaztatott HUMISONIC rendszerbe, amely már a beállított értékek szerint szabályozza a páratartalmat.


Mind a hőmérséklet , mind a páratartalom nagyon fontos tényező a baromfi keltetésénél, és fontos a helyes eljárás és értékek betartása a sikeres keltetéshez ! További értékes tanácsok, amelyek segíthetnek a magas keltethetőség elérésében, megtalálhatók az útmutatóban.

Méretek 54 x 58 x 122 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról