A NAGY RENDELÉS MENNYISÉG TEKINTETÉBEN A KISTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI IDŐJE 3-5 NAP. NAGYTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA (tyúkházak, kifutók stb.) 2-3 NAP.

CIMUKA HB350S AUTOMATIC Teljesen automata tojáskeltető

Cikkszám: BR-0299
Hűségpontok: 15022

500,731 Ft 394,276 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 500,731 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

CIMUKA HB350S Professzionális automata tojáskeltető

A piac legmodernebb keltetője , amely alkalmas vízimadarak keltetésére és odúba nyúló baromfira, TurnX automata forgatórendszerrel, akár 350 csirketojás keltetőkapacitással (univerzális rácsok különböző típusú tojásokhoz) , hőmérséklet- és páratartalom-szabályozó riasztóval , automatikus hőmérséklet szabályozással (digitális beállítás 0,1°C pontossággal) , automatikus páratartalom szabályozással (digitális beállítás 1%-os pontossággal), aktív időszakos tojáshűtés funkcióval, hőmérővel és páratartalommérővel, belső világítással és egy külső szobahőmérséklet-érzékelő.

A keltető kapacitása az egyes baromfifajták szerint
    

A keltető kapacitása: 350 csirke, 990 fürj, 150 liba, 240 kacsa vagy 480 fácántojás.


Tojásforgató rendszer

A keltetőben a tojásforgatást a TurnX automata tojásforgató rendszer biztosítja. Ezzel a rendszerrel a tojásokat rendszeresen és nagyon finoman, 1 órás időközönként megforgatják. A TurnX rendszer krómacélból készült, és nagyon könnyen karbantartható. A rendszermotort egy különálló nagyon alacsony teljesítményű adapter táplálja. A csomag univerzális rácsokat tartalmaz különböző típusú tojásokhoz. Ezekben a rácsokban különböző méretű tojások keltethetők (fürjtojásoktól a libatojásokig), melyeket a rostélyba helyezünk és elválasztók segítségével rögzítünk , melyek természetesen a csomag részét képezik - minden rácson 10 db elválasztó található a csomagban. .

Ha a keltetőt egyidejűleg baromfikeltetőként kívánja használni, akkor az inkubáció utolsó 2-3 napjában el kell távolítania az elválasztó rudakat a rácsról, és rá kell erősítenie a fedelet (ami a csomag része) , és ez létrehoz egy kosarat a keltetőtojások számára. Az elmúlt napokban a tojás már nem forog , így a magzat megtalálja a legmegfelelőbb kiutat a héjból és így sikeresen kikel a baromfiba, ezért vízszintes helyzetben le kell állítani a forgó rendszert és meg kell fordítani. ki a forgásból.

CIMUKA HB350S tojásforgató rendszer

Hőmérséklet beállítása és szabályozása

A hőmérséklet 36,6 és 38,3°C közötti tartományban 0,1°C-os pontossággal állítható be és adott esetben tovább szabályozható az elektronikus vezérlőegység vezérlőpultjával, tekintse meg az alábbi képet. A panel fel van szerelve egy digitális kijelzővel hőmérséklet- és páratartalom-jelzővel, a keltető szükséges beállításainak vezérlőgombjai , valamint egy riasztás , amely riasztást indít a beállított alacsony vagy magas érték túllépése esetén .

Hőmérséklet és páratartalom beállítása és szabályozása a CIMUKA HB C és S inkubátorban

Páratartalom beállítása és szabályozása

A páratartalom 40-80% tartományban 1%-os pontossággal automatikusan beállítható és esetleg tovább szabályozható az elektronikus vezérlőegység vezérlőpultjával , tekintse meg fent. Ahhoz, hogy a páratartalom automatikusan szabályozható legyen , a keltetés megkezdése előtt szükséges az egyes tározókba vizet önteni , amiből aztán fokozatosan elpárolog a víz és így a beállított értékeknek megfelelően kialakítja a szükséges páratartalmat. A hozzáadott víz optimális hőmérséklete 25-30°C körüli (hideg víz nem ajánlott). A keltető egy alsó tartállyal van felszerelve , amelybe az utasításoknak megfelelően manuálisan adagolják a vizet (minél több víz van az alsó tartályban, annál magasabb a páratartalom) és egy felső víztartállyal (4 literes tartály), amelybe szintén vizet kell tölteni. az inkubáció során manuálisan , majd automatikusan szivattyúzzák belőle a vizet a szabadalmaztatott HUMISONIC rendszerbe, amely már a beállított értékek szerint szabályozza a páratartalmat.

 


Az aktív időszakos tojáshűtés funkciója

Baromfi esetében, ahol a keltetés során le kell hűteni, majd ki kell keltetni a tojásokat , használhatja az aktív időszakos hűtés funkciót , amely rendszeres időközönként automatikusan csökkenti a hőmérsékletet és a páratartalmat alacsony értékekre, ezáltal lehűti a tojásokat és szimulálja. a baromfi viselkedése, hogy kikelés közben egy időre elhagyja a fészket, hogy igya és táplálkozzon. A hűtési fázis végén a keltető automatikusan növeli a páratartalmat, hogy szimulálja a tojás harmatát , ami a természetben úgy történik, hogy a baromfit a szünetben áztatják, majd nedvesen visszaülik a tojásokra.


A tojásforgatás, a hőmérséklet
és a páratartalom nagyon fontos tényező a baromfi inkubációjában, és fontos a helyes eljárás és értékek betartása a sikeres keltetéshez ! További értékes tanácsok, amelyek segíthetnek a magas keltethetőség elérésében, megtalálhatók az útmutatóban.

Méretek 54 x 86 x 122 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról