DRAGON ULTRASONIC A100 autós ultrahangos riasztó nyest, egér és patkány ellen

Cikkszám: BR-0542
Hűségpontok: 436

14,522 Ft 11,435 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 14,522 Ft

Raktáron

DRAGON ULTRASONIC A100 ultrahangos riasztó nyest, egér és patkány ellen 

Ultrahangos állatriasztó , embernek és háziállatnak biztonságos, nyest és rágcsálók elriasztására alkalmas, autóbelsőbe helyezhető, strapabíró burkolattal és védőbiztosítékkal, szorítóhevederekkel rögzíthető, 120°-os hangtartományban, LED fénnyel 180°-ig terjedő hatótávú dióda, automatikus frekvenciaváltással, 200 m-es hatótávolsággal, 2 csatlakozón keresztüli tápellátással, 100 cm-es kábelhosszal, két 25 és 55 mm-es fém hangszóróval, mérete 85x65x36mm


Milyen kártevőket taszít el a riasztó?

Ez a riasztó nyest, egér, menyét, macska, patkány és más rágcsálók elriasztására alkalmas.

DRAGON ULTRASONIC


A riasztó felhasználási területei

A motortérben gyakran talál megrágott kábeleket , vagy általában gallyakat és egyéb idegen tárgyakat? Hosszú távú megoldást kínálunk erre a problémára az autó motorterébe szánt ultrahangos riasztó formájában. Ez a rágcsálóriasztó tranzisztoros elektronikájának köszönhetően jobban ellenáll az időjárásnak, a magas és alacsony hőmérsékletnek, valamint az autó és a motor rázkódásának, mint a mikroprocesszoros készülékek. A hely gondos kiválasztásával érheti el a legjobb eredményeket. Válassza ki a helyet úgy, hogy a hangszórók hangja és a LED-lámpa a lehető legnagyobb részben lefedje az autó motorterét . Az ultrahangos riasztó nemcsak az autó belsejét védi az ultrahangnak köszönhetően, hanem akár 200 méteres sugarú körben is behatol az autó körül. A kártevő tehát nemhogy nem tehet kárt az autójában, de még a jármű közelébe sem kerülhet.

dragon-ultrasonic-A100_10


Telepítés

A Dragon Ultrasonic repeller gyorsan és biztonságosan rögzíthető autója motorteréhez a csomagban található két rögzítő pánt segítségével. Válasszon olyan helyet, ahonnan a nyestriasztó a legnagyobb mértékben lefedi a motorteret. Rögzítse a nyest riasztót a motorhoz egy stabil helyre , és a két 100 cm hosszú kábelnek köszönhetően csatlakoztassa gond nélkül az autó akkumulátorához.

dragon-ultrasonic-A100_09


Tápellátás módja

A készülék tápellátása a csomagban található 2 csatlakozón , valamint két 100 cm hosszú kábelen keresztül történik. Nem kell attól tartania, hogy a nyestriasztó lemeríti az autó akkumulátorát. Működés közben maximum 20 mA-t fogyaszt , és ha hosszabb ideig nem használja az autót, akkor a kapcsolóval egyszerűen kikapcsolhatja a szúnyogriasztót.

dragon-ultrasonic-A100_08


Hogyan működik a riasztó

Ez az egyedülálló riasztó a hang és a fény forradalmi kombinációjával maximalizálja a kártevők elleni hatást. Az autós riasztó egy nagy teljesítményű LED diódát is tartalmaz, amely növeli a stressz szintjét a kártevőkben a lámpa két másodperces időközönkénti felvillanásával, így pihenés vagy befészkelés helyett, az inkább elhagyja a motorháztető alatti teret. A készülék ultrahangos jeleket is generál, amelyek kellemetlenek a nyestek és rágcsálók számára, így rövid időn belül elhagyják a védett területeket. A készülék változó frekvenciájú hangokat ad ki a teljesen hallhatatlantól a könnyűtől a csikorgó hangig. Ez az automatikus frekvenciaváltás biztosítja, hogy a kártevő ne szokjon hozzá a hanghoz és ne térjen vissza. Ez a rágcsálóriasztó két sárgaréz hangszóróval felszerelt, amelyek hatótávolsága akár 200 méterig is terjedhet az autó körül.

dragon-ultrasonic-A100_07A kártevők célcsoportja: kuny a hlodavci ( myši, potkani, rejsci )
Az emberekre gyakorolt hatás: žádný
Fogyasztás: 10 mA - 20 mA
Hangfal: 25 mm + 50 mm kovové reproduktory
Hangterjedelem: v úhlu 120°
Hatótávolság: až 200 m v prostoru
Háziállatokra gyakorolt hatás: žádný, s výjimkou chovných myší, křečků, morčat apod.
Helyszín: ve vnitřních prostorech
LED fénytartomány: v úhlu 180°
Méretek: 85 x 65 x 36 mm
Tápegység: 2 konektory k autobaterii
Üzemelési hőmérséklet: - 30°C až + 70°C

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról