DRAGON ULTRASONIC C300 vízálló ultrahangos riasztó nyest, egér és patkány ellen

Cikkszám: BR-0538
Hűségpontok: 484

16,137 Ft 12,706 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 16,137 Ft

Raktáron

DRAGON ULTRASONIC C300 vízálló ultrahangos riasztó nyest, egér és patkány ellen 

Az ultrahangos nyestek és rágcsálók elriasztására tervezett vadriasztó biztonságos ember és háziállat számára. Használatra beltéren és kültéren egyaránt alkalmas, tartós vízálló burkolattal ellátott, mágneses tartón keresztüli rögzítési lehetőséggel. A riasztó 180° -os hangtartományban automatikus frekvenciaváltással és 3000 m 2 -ig terjedő hatótávolsággal , 6V-os adapterrel táplálva. A Plašička kun 2 x 50 mm + 1 x 35 mm-es membrán hangszórót használ, az ultrahangos riasztó méretei 160x85x55 mm.


Milyen kártevőket taszít el a riasztó?

Ez a riasztó nyestek, egerek, patkányok, patkányok és cickányok elriasztására alkalmas.

DRAGON ULTRASONIC_01


A riasztó felhasználási területei

A riasztó a belső terek védelmének teljesen elterjedt módja, mind lakások, családi házak, garázsok, tetőterek, nyaralók, pincék , autók , mind ipari csarnokok, raktárak, műhelyek, éttermek, szupermarketek, stb. védelmére használható. A tartós vízálló toknak köszönhetően ellenáll a mechanikai sérüléseknek, napfénynek, esőnek, fagynak és szélnek, a riasztó kültéri használatra is alkalmas. Ideális az épületek körüli helyekre való behatolás ellen - kertek, gyümölcsösök, udvarok, parkolók stb.


Telepítés

A Dragon Ultrasonic riasztót egyszerűen, gyorsan és biztonságosan rögzítheti szinte bármilyen felületre a mágneses tartó segítségével. A riasztó erős mágnessel felszerelt, amelyet az ipari rögzítési technológiában használnak. Csak egy darab fémfelületre van szüksége, pl. csőre, korlátra, ereszcsatornára, fém ablakpárkányra, tetőszerkezetre, fűtésre stb., és azonnal, szerelés nélkül fel is rögzítheti a készüléket. Ha a kezelt területen nincs olyan fémfelület, amelyre a riasztót fel lehetne helyezni, akkor lehetőség van egy speciális fém medál használatára, amelyet a csomag tartalmaz. Csavarja a fém medált a kívánt helyre, majd egyszerűen rögzítse rá a riasztót a mágnes segítségével.

DRAGON ULTRASONIC 2x


Tápellátás módja

A készülék tápellátása egy 6V-os adapteren keresztül történik, amelyet a csomag tartalmaz. Egyszerűen bedugja az adaptert a hálózatba, majd az oldalán található kapcsolóval vezérelheti a készülék működését igényei szerint.

DRAGON ULTRASONIC C300 3x


Hogyan működik a riasztó

A készülék ultrahangos jeleket generál , amelyek kellemetlenek a nyestek és rágcsálók számára, így rövid időn belül elhagyják a védett területeket. A készülék változó frekvenciájú hangokat ad ki a teljesen hallhatatlantól a könnyűn át a csikorgó hangig. Ez az automatikus frekvenciaváltás biztosítja, hogy a kártevő ne szokjon hozzá a hanghoz és ne térjen vissza . Az ultrahang jel nagyon jól visszaverődik a szilárd felületekről, és így növeli a hatótávolságát. Ez a három membránhangszóróval felszerelt riasztó, amelyek többszörösen erősebbek a fém hangsugárzóknál, hatótávolsága beltéren akár 3000 m 2 , kültéren pedig akár 25 m 180°-os tartományban.A kártevők célcsoportja: kuny a hlodavci ( myši, potkani, rejsci )
Az emberekre gyakorolt hatás: žádný
Hangfal: 2 x 50 mm + 1x 35 mm membránové reproduktory
Hangterjedelem: v úhlu 180°
Hatótávolság: až 3000 m2 v prostoru bez překážek
Háziállatokra gyakorolt hatás: žádný, s výjimkou chovných myší, křečků, morčat apod.
Helyszín: ve vnitřních i venkovních prostorech
Méretek: 160 x 85 x 55 mm
Tápegység: přes 6V adaptér v balení
Üzemelési hőmérséklet: - 30°C až + 70°C

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról