MILL ET - LE Elektromos gabona őrlő tárolóval 0,75kW

Cikkszám: BR-0272
Hűségpontok: 1841

61,366 Ft 48,320 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 61,366 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

MILL ET - LE Elektromos gabona őrlő 0,75kW

Nagyon jó minőségű darálógép gabona, hüvelyesek és egyéb termények őrlésére, alkalmas házi takarmánykeverékek készítésére. Elektromos aprítógép 0,75 kW-os motorral, hosszú élettartamú motorral, túlmelegedés elleni hővédelemmel, 15-115 kg/óra óránkénti teljesítmény a szitától és a felhasznált gabona típusától függően. A kalapácsos aprítót 7 mm átmérőjű szitával szállítjuk, és ajándékba kap még három további 1,5 – 2,5 – 5 mm méretű szitát + egy kulcsot a sziták cseréjéhez. Az elektromos daráló 20 literes tárolóhordóval van felszerelve. Az ET elektromos gabona aprító egy megbízható termék, amely a mezőny csúcsához tartozik, és Ön el lesz ragadtatva tőle. Természetesen egy magyar kézikönyv is a csomag része.


Aprító tárolója

A daráló tartálya tölcsér alakúamely automatikusan elősegíti az aprított anyag egyenletes befelé irányuló mozgását a kések felé, amelyek a kiválasztott szitának megfelelően a kívánt durvaságúra aprítják azt.

Az elektromos aprítógép kukorica, búza, zab, rozs, árpa, rizs, köles, bab, borsó és egyéb termények aprítására alkalmas. Használható maláta zúzására is sörgyártáshoz, vagy gyógynövények és gyümölcsök feldolgozására teakészítéshez.

ET b

FIGYELEM! - nem olajos magvak feldolgozására szolgál (a sziták eltömődnének).


Aprító  teljesítménye

Az aprítógép teljesítménye a kiválasztott szita durvaságától függ, és 15 - 35 - 80 - 115 kg/óra között mozog. - minél nagyobb a durvaság, annál nagyobb a sebesség. A kalapácsos aprítót 7 mm átmérőjű szitával szállítjuk, és ajándékba kap még három további 1,5 – 2,5 – 5 mm méretű szitát + egy kulcsot a sziták cseréjéhez. Így összesen 4 szita áll majd az Ön rendelkezésére.

 

Takarmánykeverékek tartálya
Amint az alapanyagot a kiválasztott szitának megfelelően a szükséges durvaságra őröljük, az a 20 l-es tároló tartályba esik. Az őrlés befejezése után a tároló biztonsági zárral ellátott fedéllel lezárható, és a nyersanyagokat ebben a tárolóban addig lehet tárolni, amíg szükséges.
Zásobníkový barel na šrot ET


A csomagolás méretei 40x40x48 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról