Fából készült ház nyulaknak - barna

Cikkszám: vybeh_401
Mark: AGROFORTEL
Hűségpontok: 1004

33,460 Ft 26,347 Ft áfa nélkül

Raktáron

Rendeljen 12:00 előtt, és ma elküldjük az árut. A kézbesítés a csomag feladásától számított 3-5 munkanapon belül várható.

Ingyenes szállítás

Mi lehet szebb, mint látni, ahogy a saját nyulai boldogan ugrálnak a kertben? A praktikus karám lehetővé teszi. A burkolat gyorsan a helyére kerül, hogy lehetővé tegye a nyulak, tengerimalacok vagy mezei nyulak szabad mozgását.

A fa burkolat stabil és csúcsminőségű. 2 színben választjuk - a fa vöröses árnyalatában és fehérben. A festékek környezetbarátak és teljesen ártalmatlanok az állatok számára. A huzal szembősége 1,2 x 1,2 cm, vastagsága 1,1 mm. Ezért optimális védelmet nyújt, hogy a nyúl ne menekülhessen el.
Az AGROFORTEL nyúlfülkei erősek és tartósak, és szükség szerint könnyen mozgathatók. Új hely Önnek mindig friss fű áll rendelkezésére, és ne terhelje túlságosan a gyepet.
A kimenet mindkét felső keresztirányú oldalán fedél segítségével nyitható. A tér könnyen megközelíthető, az állatok könnyen eltávolíthatók, és az élelmiszer, a víz és a rágcsálnivalók gyorsan és gyakorlatilag hozzáadhatók. A burkolat 181 cm hosszú, 100 cm széles és 48 cm magas. Minden mező mérete 45 x 100 cm.

A nyulak vagy a tengerimalacok tenyésztése az egész család hobbija. Még a gyerekek is megtanulják az állatoktól a felelősségvállalást és az élőlény gondozását. Megtanulnak szelídnek, figyelmesnek és óvatosnak lenni, és vannak kis barátaik, akiknek mindent elmondhatnak. A puha bunda simogatása csodálatosan nyugtatóan hat, amikor a világ többi része ismét stresszes. Cserébe kínálja nyulainak a legjobb ételt, rengeteg mozgást és friss levegőt, valamint minőségi AGROFORTEL nyúlkunyhókat és házakat.

Teljes méretek: 100 x 181 x 48 cm
Ajtó: 45 x 100 cm
Szembőség: 1,2 x 1,2 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Üdvözlöm, ez a típusú https://agrofortel.hu/fabol-keszult-haz-nyulaknak-barna/ nyúl karám is összecsukható? Köszönöm szépen előre is a választ

Zákazník, 25.04.2021

Kedves Vásárló!
A karám a leírásban szereplő képeken látható módon használható és nyitható. Megértését köszönjük.

Üdvözlettel,
Agrofortel

Henrieta H., 21.06.2021

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás

12:00 előtt történő megrendeléskor elküldjük a napot

Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját