Fából készült ház nyulaknak - fehér

Cikkszám: vybeh_402
Márka: AGROFORTEL
Hűségpontok: 1202

40,068 Ft 31,550 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 40,068 Ft

Raktáron

Mi lehet szebb, mint látni, ahogy a saját nyulai boldogan ugrálnak a kertben? Ebben a praktikus karámban állatai ezt megtehetik. A karám gyorsan a helyére kerül, hogy lehetővé tegye a nyulak, tengerimalacok vagy mezei nyulak szabad mozgását.

A fa burkolat stabil és csúcsminőségű. 2 színben választjuk - a fa vöröses árnyalatában és fehérben. A festékek környezetbarátak és teljesen ártalmatlanok az állatok számára. A huzal szembősége 1,2 x 1,2 cm, vastagsága 1,1 mm. Ezért optimális védelmet nyújt ahhoz hogy az állat ne menekülhessen el.
Az AGROFORTEL nyúlházai erősek és tartósak, és szükség szerint könnyen mozgathatók. Új helyen mindig friss fű áll az állat rendelkezésére, így nem terheli túlságosan a gyepet.
A kimenet mindkét felső keresztirányú oldalán fedél segítségével nyitható. A tér könnyen megközelíthető, az állatok könnyen eltávolíthatók, és az élelmiszer, a víz és a rágcsálnivalók gyorsan és könnyen hozzáadhatók. A burkolat 181 cm hosszú, 100 cm széles és 48 cm magas. Minden mező mérete 45 x 100 cm.

A nyulak vagy a tengerimalacok tenyésztése az egész család hobbija. Még a gyerekek is megtanulják az állatoktól a felelősségvállalást és az élőlény gondozását. Megtanulnak szelídnek, figyelmesnek és óvatosnak lenni, és lesznek kis barátaik, akiknek mindent elmondhatnak. A puha bunda simogatása csodálatosan nyugtatóan hat, stresszes világunkban. Cserébe kínálja nyulainak a legjobb ételt, rengeteg mozgást és friss levegőt, valamint minőségi AGROFORTEL nyúlkunyhókat és házakat.

Teljes méretek: 100 x 181 x 48 cm
Ajtó: 45 x 100 cm
Szembőség: 1,2 x 1,2 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról