Fából készült nyúl kifutó - fehér XL

Cikkszám: vybeh_403
Márka: AGROFORTEL
Hűségpontok: 1173

39,091 Ft 30,780 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 39,091 Ft

Raktáron

Fából készült nyúl kifutó - fehér XL
Mi lehet szebb, mint látni a saját nyulait, akik boldogan ugrálnak a kertben? Egy praktikus kifutó ezt lehetővé teszi. Helyezze a kifutót olyan helyre, amely lehetővé teszi a nyulak, tengerimalacok vagy mezei nyúl szabad mozgását.
A fa burkolat stabil és kiváló minőségű. 2 színben gyártjuk - vöröses tónusú fa és fehér színben . A színek környezetbarátak és teljesen ártalmatlanok az állatokra. A huzal vastagsága 1,1 mm . Ezért optimális védelmet nyújt, hogy a nyúl ne tudjon megszökni. Az AGROFORTEL nyúlkifutók erősek és tartósak, és szükség szerint könnyen mozgathatók. A kifutó mindkét felső keresztirányú oldalon egy-egy csappantyúval nyitható. A ketrec könnyen hozzáférhető, az állatok kivehetők, és gyorsan és kényelmesen lehet táplálékot, vizet és rágcsálnivalót adni.
A nyulak vagy tengerimalacok tartása hobbi az egész család számára. Még a gyerekek is megtanulják az állatoktól a felelősségvállalást és az élőlényről való gondoskodást. Megtanulnak szelídnek, figyelmesnek és óvatosnak lenni, és kis barátaik lesznek, akiknek mindent elmondhatnak. A puha szőrzet simogatása csodálatosan megnyugtatóan hat, amikor a világ többi része megint stresszes.  Cserébe kínálja nyulainak a legjobb táplálékot, sok mozgást és friss levegőt, valamint minőségi AGROFORTEL nyúlkunyhót és tartást.

Teljes méretek: 116 x 112 x 45 cm


Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Üdvözlöm! Avybeh_403 cikkszámu nyulketrecnek mekkora a doboza, amiben szállitják? Szeretném tudni, beférne.e a kis automba. Illetve az összeszerelés mennyire bonyolult, gyerekek is meg tudnák.e oldani. Köszönettel, Cseh Andrea

Zákazník, 17.07.2022

Üdv,
a termék lapméretei 116x112 cm, ehhez kell hozzászámolni a kartont, amelyben szállítják. Az összeszerelés egyszerű, azonban felnőttek általi kezelés ajánlott.

Agrofortel

Henrieta H., 20.07.2022

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról