Fából készült ház nyulaknak - fehér XL

Cikkszám: vybeh_403
Márka: AGROFORTEL
Hűségpontok: 1173

39,091 Ft 30,780 Ft áfa nélkül

Raktáron

Ingyenes szállítás

Mi lehet szebb, mint látni, ahogy a saját nyulai boldogan ugrálnak a kertben? A praktikus karám lehetővé teszi. A burkolat gyorsan a helyére kerül, hogy lehetővé tegye a nyulak, tengerimalacok vagy mezei nyulak szabad mozgását.

A fa burkolat stabil és csúcsminőségű. 2 színben választjuk - a fa vöröses árnyalatában és fehérben. A festékek környezetbarátak és teljesen ártalmatlanok az állatok számára. A huzal vastagsága 1,1 mm. Ezért optimális védelmet nyújt, hogy a nyúl ne menekülhessen el.
Az AGROFORTEL nyúlfülkei erősek és tartósak, és szükség szerint könnyen mozgathatók. Új hely Önnek mindig friss fű áll rendelkezésére, és ne terhelje túlságosan a gyepet.
A kimenet mindkét felső keresztirányú oldalán fedél segítségével nyitható. A tér könnyen megközelíthető, az állatok könnyen eltávolíthatók, és az élelmiszer, a víz és a rágcsálnivalók gyorsan és gyakorlatilag hozzáadhatók.

A nyulak vagy a tengerimalacok tenyésztése az egész család hobbija. Még a gyerekek is megtanulják az állatoktól a felelősségvállalást és az élőlény gondozását. Megtanulnak szelídnek, figyelmesnek és óvatosnak lenni, és vannak kis barátaik, akiknek mindent elmondhatnak. A puha bunda simogatása csodálatosan nyugtatóan hat, amikor a világ többi része ismét stresszes. Cserébe kínálja nyulainak a legjobb ételt, rengeteg mozgást és friss levegőt, valamint minőségi AGROFORTEL nyúlkunyhókat és házakat.

Teljes méretek: 116 x 112 x 45 cm
Szembőség: 1,2 x 1,2 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról