FIDmix juhoknak, kecskéknek és patás állatoknak 1kg, 10kg

Cikkszám: FIDMIX/OVCE
Hűségpontok: 35

1,173 Ft 924 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 1,173 Ft

Raktáron

FIDmix juhok, kecskék és patás állatok számára

Az F IDmix egy ásványi vitaminos takarmány, amelyet kifejezetten kecskék, juhok és patás állatok számára fejlesztettek ki. Összetétele ásványi anyagokat (makro- és mikroelemeket) és vitaminokat tartalmaz, amelyek kulcsfontosságúak ezen állatok kiegyensúlyozott étrendjének és optimális egészségének biztosításában. A FIDmix-et úgy tervezték, hogy segítsen kompenzálni a kiskérődzők, például juhok, kecskék és patás állatok takarmányában előforduló ásványianyag- és vitaminhiányt.
A FIDmix egyik fő előnye, hogy a takarmányadagot négy biogén makroelemmel - kalciummal, foszforral, nátriummal és magnéziummal - gazdagítja. Ezeket az elemeket jól használható vegyületekből nyerik, amelyek jó emészthetőséget és felszívódást biztosítanak az állatok számára. Emellett a FIDmix olyan fontos mikrotápanyagokat is tartalmaz, mint a cink, kobalt, mangán, jód és szelén, amelyek nélkülözhetetlenek a szervezet megfelelő működéséhez, valamint a juhok, kecskék és patás állatok jó egészségének megőrzéséhez.
A vitaminok a FIDmix másik kulcselemei. A-, D3- és E-vitamint tartalmaz, melyeket hatékony boncolás véd, ami biztosítja optimális stabilitásukat és hatékonyságukat. Ezek a vitaminok nélkülözhetetlenek az állatok normális növekedéséhez, szaporodásához és az immunrendszer működéséhez.
A FIDmix számos előnnyel jár juh- és kecskenevelésben és -nevelésben. Kiegyensúlyozott vitamin-, mikro- és makroelem-összetétele támogatja a sikeres terhességet és a jó szoptatást a nőstényeknél. Ezenkívül növeli a súlygyarapodást és javítja a takarmányfelhasználást, ami hozzájárul az állatok jobb növekedéséhez és teljesítményéhez.

A FIDmix 1 kg-os és 10 kg-os kiszerelésben kapható, hogy megfeleljen a tenyésztők különböző igényeinek. Az ajánlott adag egy teljes teáskanál, ami körülbelül 7 g takarmányt jelent, amelyet egyenletesen elkeverünk az adag magjában, vagy az ömlesztett takarmányvályúba öntjük.

Az optimális minőségmegőrzés érdekében fontos, hogy a FIDmixet száraz, hűvös és sötét helyen, az eredeti zárt csomagolásban tárolja. A gyártás dátuma és a minimális eltarthatósági idő a csomagoláson fel van tüntetve, így biztos lehetsz a termék frissességében és használhatóságában.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról