Kamera - 16 MP - Full HD - 20 méter, AGF-H-882

Cikkszám: AGF-H-882
Márka: AGROFORTEL, s.r.o.
Hűségpontok: 938

31,272 Ft 24,624 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 31,272 Ft

Raktáron

Bemutatjuk Önnek az AGROFORTEL márka kameracsapdáját . Az AGROFORTEL kameracsapda minőségi alkatrészek és egy robusztus kameracsapda burkolat kombinációja. A kameracsapdát nem csak vadászati célokra használhatod vadnézés közben, hanem vagyonod védelmére is. A kameracsapda CMOS képérzékelővel van felszerelve, és akár 16 MP-es felbontású fényképeket is készíthet. A kamera Full HD felbontású videókat is tud készíteni. A kameracsapda elsősorban éjszaka hasznos – a 42 infravörös LED-nek köszönhetően a legsötétebb éjszakában is csodálatos képeket készít. Az IR LED-ek fénye nem látható szabad szemmel sem ember, sem állat számára, még akkor sem, ha közvetlenül a diódákra néz. Fekete-fehér fotókat készít sötétben, színes fotókat nappal.

A kamera 0,3 másodpercen belül elkezdi a felvételt, amint az érzékelő mozgást észlel a területen. A kamera még éjszaka is rugalmasan reagál 20 m-es távolságig, ha az expozíciós szög 120°. Kiválaszthatja, hogy a kamera egy, három, hat vagy kilenc fényképet készítsen, vagy videót készítsen, ha mozgást észlel. Lehetősége van egyidejű fényképek és videók készítésére is. A fotófogó az összes rögzített fájlt SD-kártyán tárolja 32 GB-ig (nem része a csomagnak). Javasoljuk, hogy Class 10 SDHC memóriakártyát használjon. Egy másik lehetőség a videomegjelenítés, ha kamerát VIDEO interfészen keresztül csatlakoztat.

A beállításokat a 2 hüvelykes LCD kijelzőn végezheti el, amelyen megtekintheti a készített fényképeket és videókat. A módválasztáson kívül itt állíthatja be a PIR intervallumot, a rögzített mozgásonkénti fényképek számát, a videó felbontását, a fájlformátumot, az expozíciós időt és az időbélyegzőt. Ezen kívül lehetőség van jelszavas védelem (négyjegyű PIN kód) aktiválására a kijelzőn.

A fényképezőgép 4 vagy 8 ólomakkumulátorral működik (újratölthető akkumulátorok is használhatók). A kamera fedele vízálló.

A kameracsapda műszaki paraméterei:

 • Márka: AGROFORTEL
 • Méretek: 8,5 x 9,5 x 12,5 cm
 • Chip típusa: CMOS
 • Felbontás: 16 MP
 • Kártya: nem tartozék, maximum 32 GB, micro SD
 • Éjszakai látótávolság: 20 méter
 • Diódák száma: 46
 • PIR érzékelők száma: 3
 • Látószög: 120 fok
 • Tápellátás: 4 vagy 8 db AA elem
 • A csomag tartalma: Kamera csapda, szíj, burkolat, USB kábel, használati útmutató

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról