Kameracsapda - professzionális - 20 MP - 4K - 35 méter, 2x kamera AGF-H-8201

Cikkszám: AGF-H-8201
Márka: AGROFORTEL, s.r.o.
Hűségpontok: 1167

38,895 Ft 30,626 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 38,895 Ft

Nincs raktáron

Bemutatjuk Önnek az AGROFORTEL márka kameracsapdáját . Az AGROFORTEL AGF-H-8201 kameracsapda minőségi alkatrészek és robusztus kameracsapda burkolat kombinációja. A kameracsapdát nem csak vadászati célokra használhatod vadnézés közben, hanem vagyonod védelmére is. A kameracsapda CMOS képérzékelővel van felszerelve, és akár 20 MP-es felbontású fényképeket is lehetővé tesz. A kamera 4K felbontású videókat is tud készíteni. A kameracsapda elsősorban éjszaka hasznos – a 44 infravörös LED-nek köszönhetően a legsötétebb éjszakában is csodálatos képeket készít. Az IR LED-ek fénye nem látható szabad szemmel sem ember, sem állat számára, még akkor sem, ha közvetlenül a diódákra néz. Fekete-fehér fotókat készít sötétben, színes fotókat nappal.

A kameracsapda 0,2 másodpercen belül elkezdi a felvételt, amint az érzékelő mozgást észlel a területen. A fotócsapda még éjszaka is rugalmasan reagál 35 m-es távolságig, amikor a felvételi szög 110° és 170° . Kiválaszthatja, hogy a kamera egy, kettő, három, hat vagy tíz fényképet készítsen, vagy videót készítsen, ha mozgást észlel. Lehetősége van egyidejű fényképek és videók készítésére is. A fotófogó az összes rögzített fájlt SD-kártyán tárolja 512 GB-ig (nem része a csomagnak). Javasoljuk, hogy Class 10 SDHC memóriakártyát használjon. Egy másik lehetőség a videomegjelenítés, ha kamerát VIDEO interfészen keresztül csatlakoztat.

A beállításokat a 2,4 hüvelykes LCD kijelzőn végezheti el, amelyen megtekintheti a rögzített fényképeket és videókat. A módválasztáson kívül itt állíthatja be a PIR intervallumot, a rögzített mozgásonkénti fényképek számát, a videó felbontását, a fájlformátumot, az expozíciós időt és az időbélyegzőt. Ezen kívül lehetőség van jelszavas védelem (négyjegyű PIN kód) aktiválására a kijelzőn. Nagyon alacsony fogyasztás, készenléti módban több mint 18 hónapig bírja.

A fényképezőgép 8 db ólom-savas akkumulátorral működik (újratölthető akkumulátorok is használhatók). A kamera fedele vízálló.

A kameracsapda műszaki paraméterei:

 • Márka: AGROFORTEL
 • Méretek: 136 x 90 x 76 mm
 • Chip típusa: CMOS
 • Fotó felbontás: 20 MP
 • Videó felbontás: 4K
 • Kártya: nem tartozék, maximum 512 GB, micro SD
 • Éjszakai látótávolság: 35 méter
 • Diódák száma: 44
 • PIR érzékelők száma: 3
 • Felvételi szög: 110 fok + 170 fok
 • Tápellátás: 8 db AA elem
 • A csomag tartalma: Kamera csapda, szíj, burkolat, USB kábel, használati útmutató

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról