Fűtőlap kutyáknak, padló TD 230 szigeteléssel, 70 x 40 cm

Cikkszám: SE-20
Hűségpontok: 1560

51,985 Ft 40,933 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 51,985 Ft

Raktáron

Thermoplates - az állatok számára készült fűtőlemezek a helyiség helyi fűtésére szolgálnak, különösen az állatok almának fűtésére.


A TD 230 fűtőlap elsősorban fialó kocák számára készült. Felületi megjelenése tehát inkább az istállóban való használatnak felel meg, de a működését nem befolyásolja. Más állatok számára is minőségi hőforrást jelent.


A TD 230 termolap belsejében poliészterrel bevont, üvegszőnyeggel megerősített Nomaterm fűtőelem található, amely biztosítja a lemez teljes felületének optimális melegítését.


A gyártó ezeket a fűtőlapokat nem az eredeti csomagolásban szállítja.Alapvető műszaki adatok:


  • tápkábel hossza: 290 cm

  • teljesítmény: 50 / 60 W

  • névleges feszültség: 230 V, 50 Hz

  • védelem: IP67

  • méretei: 70 x 40 cm

  • súlya: 4,0 kg

  • lyukak a csavarozáshoz

  • 230V-os csatlakozós kábellel felszerelve

A fűtőlapok bal és jobb oldali helyzetét úgy határozzuk meg, hogy a kábelkimenetet felfelé helyezzük a lemez függőleges helyzetébe (lásd az alábbi ábrát).


Az általunk kínált fűtőlapok nagyon megbízhatóak, alacsony meghibásodási rátával és kedvező piaci áron. Ez egy cseh termék.


A fűtőlapok KÉZIKÖNYVE INNEN tölthető le.Értesítés:


A fűtőlap eredetileg fialó kocák számára készült, malacok fűtésére. A kutyatenyésztők felfedezték, hogy minőségi hőforrás kutyák, macskák, terráriumok és más állatok számára is.


A táblát technológiával állítják elő, a formába laminált anyag hozzáadásával, ahol a szigetelő betét és a címke átszivárog. A lemez felülete fekete festékkel is színezhető. Ezt követően a szabálytalanságokat finomhangolják. A táblákat a gyártás során nem csomagolják külön. Mindez azt a benyomást keltheti, hogy a táblát használták. Ezúton kérjük vásárlóinkat, hogy amennyiben a fűtőlap vásárlása mellett döntenek, tűrjék el a termék esztétikai hibáit.


Soha ne takarja le a főzőlapot.


Ha szükséges, szívesen adunk tanácsot a megfelelő termolemez kiválasztásában, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk telefonon vagy e-mailben.


 


Hogyan válasszunk megfelelő fűtőlapot?


A fűtőlap kiválasztásának első lépése az, hogy milyen állatfajtára szánja a termolemezt. A malacok tökéletlenül fejlett immun- és hőszabályozó rendszerrel születnek. Ezért a robusztus, nagyobb fűtőteljesítményű termolemezek megfelelőek hozzájuk. A malacok számára készült termolemezek a Malacfűtés alkategóriában kaphatók.


A kutyák számára készült fűtőlapok hideg évszakban használhatók. A kutyáknak szánt speciális termolemezek alacsonyabb fűtőteljesítményűek, és úgy vannak kialakítva, hogy ne hevítsék túl a kutyát. Mind a fészerben, mind a fedett teraszon elhelyezheti őket. Ha kutyának melegítőpárna vásárlásán gondolkodik, akkor lehetőség van egy szabályozó használatára, mellyel egyszerűen beállíthatja a kívánt hőmérsékletet. Javasoljuk, hogy a hőmérsékletet 30 °C-ra állítsa.


A fűtőlapok kölyökkutyák számára is alkalmasak . Ebben az esetben ez a kölykök viselkedésétől függ. Ha a kölykök a deszka széleibe kapaszkodnak, a deszka a szükségesnél jobban felmelegszik. Ha középen összetapadnak, a tányér kevésbé melegszik fel a kelleténél. Ilyenkor a kölykök viselkedésének megfelelően szabályozzuk a hőmérsékletet. Speciális fűtőlapokat kutyáknak találhat a Fűtőlapok kutyáknak alkategóriában.


A kiválasztás következő lépése a tér. Vásárlás előtt mérje meg a helyet, ahová a fűtőlapot elhelyezi. Győződjön meg arról, hogy a környék közelében van elektromos áram. Alternatív megoldásként mérje meg a tér távolságát a kimenettől. Válasszon balra vagy jobbra tájolást a lehetőségektől függően.Hogyan szereljünk fel fűtőlapot?


A TD 230 fűtőlapok lyukakkal vannak felszerelve a termolemez szélei mentén, ami lehetővé teszi, hogy szilárdan rögzíthető legyen a rácsokba vagy a padlóba.


Más hőszigetelő lemezek lyukak nélkül készülnek, így azokat a fészer padlójára vagy a teraszra szerelik fel.Hogyan lehet szabályozni a termolemez hőmérsékletét?


A termolap hőmérsékletének szabályozására lehetőség van egy aljzat re

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról