Fűtőlap kutyáknak, padló TD 230 szigeteléssel, 90 x 40 cm

Cikkszám: SE-22
Hűségpontok: 1769

58,956 Ft 46,422 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 58,956 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Fűtőlap - a termolemez malacok melegítésére készült. Alkalmas fűtőpárnaként is kennelben lévő kutyák számára. A termolemez Nomaterm fűtőelemmel van felszerelve, és alsó oldalán szigeteléssel készül, amely megakadályozza a hő kijutását a padlóra. Az energiamegtakarítás kb. 20% Lehetőség van a táblába hőmérséklet-érzékelő elhelyezésére is a szabályozási lehetőség érdekében. A lemez vastagsága 18 mm, a kábel csatlakozási pontján 25 mm vastag.


A TD 230 termolemez belsejében poliészterrel töltött, üvegszőnyeggel megerősített Nomaterm fűtőelem található, amely biztosítja a lemez teljes felületének optimális melegítését.


A fűtőlap elsősorban fialó kocák számára készült, jó minőségű hőforrás más állatok számára is. Felülete ezért inkább az istállóban való használatnak felel meg, ami nem befolyásolja a funkcionalitást. A gyártó ezeket a fűtőlapokat nem az eredeti csomagolásban szállítja.


Alapvető műszaki adatok:


  • tápkábel hossza: 290 cm

  • teljesítmény: 60 / 80 W

  • névleges feszültség: 230 V, 50 Hz

  • krytí: IP 67

  • méretek: 90 x 40 cm

  • súly: 5,0 kg

  • lyukak a csavarozáshoz

  • 230V-os csatlakozós kábellel felszerelve

A fűtőlapok bal és jobb tájolását a kábelkivezetés felfelé, a lemez függőleges helyzetében történő elhelyezésével adjuk meg.Az általunk kínált fűtőlapok nagyon megbízhatóak, alacsony meghibásodási rátával és kedvező piaci áron. Ez egy cseh termék.


A fűtőlapok KÉZIKÖNYVE letölthető ITT.Értesítés:


A fűtőlap eredetileg fialó kocák számára készült, malacok fűtésére. A kutyatenyésztők felfedezték, hogy minőségi hőforrás kutyák, macskák, terráriumok és más állatok számára is.


A tábla gyártása technológiával történik, laminált anyag hozzáadásával a formába, ahol a szigetelőbetét és a címke kiszivárog. A tábla felületét a fekete szín is befolyásolhatja. Az egyenetlenségeket ezután kicsiszolják. A lapokat a gyárban nem csomagolják egyenként. Mindez azt a benyomást keltheti, hogy a táblát használták. Ezúton kérjük vásárlóinkat, hogy amennyiben a fűtőlap vásárlása mellett döntenek, tűrjék el a termék esztétikai hibáit.


Soha ne takarja le a fűtőlapot.


Ha szükséges, szívesen adunk tanácsot a megfelelő termolemez kiválasztásában, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk telefonon vagy e-mailben.


Hogyan válasszunk megfelelő fűtőlapot?


A fűtőlap kiválasztásának első lépése az, hogy milyen állatfajtára szánja a termolemezt. A malacok tökéletlenül fejlett immun- és hőszabályozó rendszerrel születnek. Ezért a robusztus, nagyobb fűtőteljesítményű termolemezek megfelelőek hozzájuk. A malacok számára készült hőlemezek a Malacfűtés alkategóriában kaphatók.


A kutyák számára készült fűtőlapok hideg évszakban használhatók. Alacsonyabb fűtőteljesítményűek, és úgy tervezték, hogy ne melegítsék túl a kutyát. Mind a fészerben, mind a fedett teraszon elhelyezheti őket. Ha kutyának tervez fűtőlap vásárlását, lehetőség van egy szabályozó használatára, mellyel könnyedén beállíthatjuk a hőmérsékletet igény szerint. Javasoljuk, hogy a hőmérsékletet 30 °C-ra állítsa.


A fűtőlapok kölyökkutyák számára is alkalmasak. Ebben az esetben ez a kölykök viselkedésétől függ. Ha a kölykök a deszka széleibe kapaszkodnak, a deszka a szükségesnél jobban felmelegszik. Ha középen összetapadnak, a tányér kevésbé melegszik fel a kelleténél. Ilyenkor a kölykök viselkedésének megfelelően szabályozzuk a hőmérsékletet. Kutyáknak szánt hőlapok a Fűtőlapok kutyáknak alkategóriában találhatók.


A kiválasztás következő lépése a tér. Vásárlás előtt mérje meg a helyet, ahová a fűtőlapot elhelyezi. Győződjön meg arról, hogy a környék közelében van elektromos áram. Alternatív megoldásként mérje meg a tér távolságát a kimenettől. A lehetőségektől függően válasszon bal vagy jobb tájolást.Hogyan szereljünk fel fűtőlapot?


A TD 230 fűtőlapok lyukakkal vannak felszerelve a termolemez szélei mentén, így szilárdan rögzíthető a rácsokba vagy a padlóba.


Más termolemezek lyukak nélkül készülnek, ezért a padlóra szerelik fel

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról