Fűtőpárna vizestálhoz 17,5 cm THERMODOG 3143101 TH150

Cikkszám: SE-52418d
Hűségpontok: 380

12,670 Ft 9,976 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 12,670 Ft

Központi raktár (szállítás 3-5 nap)

Fűtőpárna vizestálhoz THERMODOG 3143101 TH150

Fűtött párna a vizestálhoz , műanyag,   ø 17,5 cm , víz fagyás ellen,   14 W / 230 V , STB 50 hőmérséklet-határolóval ,   kábel 1,5 m , IP X4 .   Ha kedvence ivóvize folyamatosan fagy kint, akkor van egy nagyszerű megoldásunk az Ön számára. Műanyag szőnyeg a vizestál alatt   védi a vizet a fagyástól   és kényelmes etetési hőmérsékletet is biztosít. A fűtőbetét nagyon alacsony fogyasztású   és   alacsony fogyasztás.   Van egy műanyag szőnyeg a vizesedényhez   STB 50 biztonsági hőmérséklet-határolóval felszerelt   és a fröccsenő víz elleni védelem IP X4 osztályú.   Így beltéren és kültéren is használhatod   és kültéri terek.   A pad az   nagyon erős és tartós műanyagból készült.

Kinek alkalmas a fűtőbetét?

A fűtőbetét az   alkalmas kutyák és macskák számára az ivóvíz megfagyása elleni tálakhoz . Ez azonban nem csak az ivóvíz megfagyásának megakadályozásáról szól. Biztonság   hozzáférést az előmelegített vízhez   állatok számára a hideg hónapokban   hozzájárul a jó egészséghez   és az állatok állapota, különösen jelentős hatással van a fiatalok helyes fejlődésére.


A betét méretei és anyaga

Fűtött pad a vizes edényhez   átmérője 17,5 cm . Készül   nagyon tartós műanyagból készült , ami   beépített fűtőfóliával fűtjük . (A tálat nem tartalmazza a csomag.)

THERMODOG TH


Fűtőpárna tápegység

Fűtőpárna   közvetlenül a hálózatról táplálja   230 V-on,   a tápkábel hossza 1,5 m. A fűtött párna nagyon   alacsony, 14 W-os energiafogyasztás , és ennek köszönhetően   alacsony fogyasztás   hideg évszakban használhatod   folyamatosan használja a nap folyamán . Van egy műanyag szőnyeg a vizesedényhez   STB 50 biztonsági hőmérséklet-határolóval felszerelt   és biztosítja   szigetelés a jobb hőelvezetés érdekében felfelé. Ezenkívül a szőnyeg IP X4 osztályú fröccsenés elleni védelemmel is rendelkezik.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról