Fűtött tál kutyáknak és macskáknak THERMODOG 3113202 1,8l

Cikkszám: SE-56865c
Hűségpontok: 888

29,614 Ft 23,318 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 29,614 Ft

Raktáron

Fűtött tál kutyáknak és macskáknak THERMODOG 3113202 1,8l

Fűtött tál kutyáknak ivóvíz fagyás ellen, rozsdamentes acél, 1,8 l űrtartalommal, csúszásmentes gumi peremmel, 15 W fogyasztással   és a feszültség   12 V, tápkábel   védőburkolatban, IP 65 vízvédelmi osztály

Kinek alkalmas a melegített tál?

Fűtés   víz vagy etetőtál   Ihaj   megfelelő   elsősorban   kutyáknak és macskáknak . Ez azonban nem csak az ivóvíz megfagyásának megakadályozásáról szól. Biztonság   hozzáférést az előmelegített vízhez   állatok számára a hideg hónapokban   hozzájárul a jó egészséghez   és az állatok állapota, különösen jelentős hatással van a fiatalok helyes fejlődésére. Használhat rozsdamentes acél vizesedényt   a nyári hónapokban hagyományos vizes- vagy etetőtálként használható a tápellátás eltávolítása után, a hidegebb hónapokban pedig egyszerűen   az áramforrást használva visszaváltozik egy fűtött vizes tálká .

A tál méretei és anyaga

Fűtött tál vízhez vagy takarmányhoz   űrtartalma 1,7 l . A tál felső külső átmérője 23 cm, a felső belső átmérője 20,5 cm. Az alap átmérője 31 cm, magassága 6,5 cm. A tál elkészült   kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült.   Annak érdekében, hogy a háziállatok ne kerüljenek a tálba, megvan   gumi csúszásgátló szegéllyel az alsó oldalon.

THERMODOG 3113202 1,8 l

A felmelegített tál áramellátása

A tálat egy kivehető táplálja   12 V-os adapter   a hálózatba   230 V -on.   A fűtött tálnak nagyon   alacsony, 15 W-os energiafogyasztás , és ennek köszönhetően   alacsony fogyasztás   használhatod a hideg évszakban   folyamatosan használja a nap folyamán . Van egy vizestál   STB 50 biztonsági hőmérséklet-határolóval van felszerelve , és így az ivóvizet hőmérsékleten tartja,   ami a kutyának való   kellemes. Ezenkívül a tál IP 65-ös vízosztályú védelemmel is rendelkezik. A tápkábel hossza 1,55 m , és a teljes kábel műanyag védőburkolatba van behelyezve.

A tál karbantartása és tisztítása

A tál karbantartása és tisztítása teljesen egyszerű. Csak húzza ki a tálat a tápegységből, majd   mossa és tisztítsa normál mosószerekkel.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról