Fencee Energy DUO RF EDX80Elektromos kerítés generátor

Cikkszám: FE-2308
Márka: VNT electronics s.r.o.
Hűségpontok: 3876

129,209 Ft 101,739 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 129,209 Ft

Központi raktár (szállítás 3-5 nap)

Ingyenes szállítás
A Fencee Energy DUO RF EDX80  nagyteljesítményű kombinált generátora kifejezetten legfeljebb 80 km hosszú és mindenekelőtt növényzettel terhelt kerítésekhez készült, ahol a maximális hatékonyság és megbízhatóság biztosítására van szükség.
Akár 8 J teljesítményének köszönhetően fűvel benőtt kerítésekben is elegendő feszültséget tud biztosítani. Egy integrált mikroprocesszor vezérli a teljes működést és garantálja az optimális generátor teljesítményt.
Az áramellátás hálózati adapterrel (230 V) vagy normál akkumulátorról (12 V) lehetséges, amely tartalék forrásként is használható.
A vezérlőgombokkal ellátott, nagyméretű grafikus kijelző egyértelműen tájékoztat a házon található fontos értékekrő
A generátor és a Gateway közötti kommunikáció alapvető hatótávolsága normál terepen és lakott területeken akár 10 km. Nehéz, például dombos terepen a hatótáv lerövidül, nyílt terepen hosszabb lehet. Egy külső antenna segítségével növelhető a jelátviteli tartomány a generátor és a Gateway között.
Az 5 J-nél nagyobb teljesítményű kerítésgenerátorok megfelelnek a szabványban előírt speciális követelményeknek. Ez késlelteti a teljesítmény növelését és ezáltal a biztonságot. A terméket (homokóra) szimbólummal kell megjelölni. A generátorok késleltetése 50 másodperc. Ez azt jelenti, hogy ha a kerítés meg van terhelve és a kerítés ellenállása 500 ohm alá esik (elnőtt fű, lehullott ág,...), akkor a generátor maximum 5J energiát ad le, 50 másodpercig. Ha ezalatt az idő alatt nem nő a kerítés ellenállása (az ok megszüntetése), a generátor fokozatosan növeli a kimenő energiát (pl. ED150 modell 15J-ig). Egy másik funkció a figyelmeztetés hirtelen terhelés esetén a kerítésen. Ha a kerítés ellenállása egy impulzus alatt hirtelen lecsökken 1000 ohm feletti értékről 400 ohm alá (ledőlt ág, összegabalyodott állat vagy személy,...) hat impulzus után riasztás indul – hangjelzés hallható és a piros LED világít fény villog. Ezzel egyidejűleg az impulzusok időtartama 3 s-ra lelassul.A riasztás kikapcsol, ha a burkolat ellenállása 600 ohm fölé emelkedik, vagy 10 perc elteltével. Mindkét funkció független és különálló egymástól.
A generátor kimenetén van egy fekete kapocs a földelőrúdhoz és egy piros kapocs a házhoz való csatlakozáshoz.

Sárga kapocs az elkerített rész tartósan csökkentett energiájú csatlakoztatásához. Ez a sárga bilincs olyan kifutókhoz való csatlakozásra szolgál, amelyekben fiatalabb és kisebb állatok (csikók, borjak) mozognak úgy, hogy csak gyengébb, hozzávetőleg fél impulzust kapnak. Külön csatlakozik a nagyobb kerítések alsó vezetékére is, ahol várhatóan átnő a növényzet, de ez a kimenet technológiailag veszteségek ellen van kezelve, nincs olyan feszültségszivárgás a talajba, mint normál bekötésnél, illetve a generátor nem csökken. A piros csatlakozóhoz csatlakoztatott többi vezeték külön és teljes feszültséggel kapja a tápellátást.
Zöld kapocs a földelés minőségének mérésére. Amivel könnyen kideríthető, hogy a meglévő földelés elegendő-e, vagy a helyzetből adódóan a földelés javításra szorul (földelő rúd hozzáadása, csatlakozás javítása). Az ellenőrző mérésekhez a mérőelektródát a generátor földelésétől 10 méterre kell felszerelni.

A generátor minden állat számára készült, alkalmas fiatal állatok, például borjak, csikók számára is.
A csomag tartalma:

generátor kerítés energia DUO RF EDX80
alap RF antenna
földelő kábel 150 cm (szem-szem)
csatlakozó kábel 100 cm (szem-szív)
akkumulátor kábel energiája
kerítés figyelmeztető tábla
Használati utasítások

A tápkábel hossza 1 m.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról