Elektromos kerítés generátor fencee mini DUO MD10

Cikkszám: FE-1110
Márka: VNT electronics s.r.o.
Hűségpontok: 872

29,060 Ft 22,882 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 29,060 Ft

Raktáron

A fencee mini DUO MD generátorok új sorozata kombinált tápegységgel univerzális használatra bárhol. Az 1 J teljesítményű kerítésforrás tápellátása hálózati adapterrel vagy 12 V-os autóakkumulátorról történhet. Kisméretű, univerzálisan alkalmazható kerítésforrás, amely akár 9 km beépítési hosszig alkalmas mobil elektromos kerítésekhez.
Mini DUO MD10 elektromos kerítés leggyakrabban: kutyák, baromfi, ló, gém és vidra elkerítésére.
Megbízható generátor, amely megfelelő megoldás a lovak és csikók biztonságos bekerítésére. A kombinált tápegység és a kis méret ideális kombináció az ideiglenes mobil karámokban és  fix karámokban való használatra. Akkor is használják, ha védett területet kell meghatározni macskák, nyulak, kutyák vagy baromfi számára. Végül, de nem utolsósorban, ez a kerítés nagyszerű segítőtárs a kártevők elleni küzdelemben, mint például a nyest és a vidra, a hód vagy a gém. Megfelelő kerítés ponty és tokhal tenyészet biztonságának elektromos védelmére. Kerítés erőforrása a termés, erdei állatoktól való védelmének biztosítására, vagy a szőlőültetvény védelmére az őz ellen.
Az elektromos kerítés előnyei és funkciói
A mini DUO MD10 generátor egy modern berendezés mikroprocesszoros technológiával, amely vezérli a kerítésforrás működését és igazítja az optimális teljesítményt. A kiváló minőségű generátorház ellenáll az időjárásnak, az esőnek és az UV sugárzásnak.

A Power Save funkció lehetővé teszi, hogy a generátor teljesítményét az ON/OFF gomb hosszú megnyomásával lassabb üzemmódba kapcsolja, ahol az impulzusok közötti intervallum körülbelül kétszer olyan hosszú. Az energiatakarékos üzemmódba kapcsolás jelentősen megtakarítja az akkumulátor energiáját. A generátor így 50-55 napig képes ellátni a kerítést egyetlen akkumulátortöltéssel.
A generátor elején található BrightLight LED három színben jelzi a készülék működését: A kék szín jelzi a készülék működését, és minden egyes impulzus időközönként villog. A lila szín azt jelzi, hogy energiatakarékos üzemmód van folyamatban, az impulzusok közötti hosszabb idő. Pirossal figyelmezteti a felhasználót feszültségvesztés vagy hiba esetén (pl. az akkumulátor feszültsége 12 V alá csökken, vagy a kerítés feszültsége 2,5 kV alá esik).

Smart Control technológia, alacsony energiafogyasztás és a fencee mini DUO MD generátor számos más előnye és jellemzője.
Mit talál a csomagban:

fencee generátor
fencee DUO 14 V 1,5 m hálózati adapter
150 cm földelő kábel (szemtől szembe)
100 cm-es csatlakozókábel (szív-horog)
fencee DUO akkumulátor kábel 1,7 m
kerítés figyelmeztető tábla
használati utasítás

A generátorral együtt javasoljuk egy 80 mm-es DIN-sín beszerzését a kerítés egyszerű falra szereléséhez.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról