GUASAN VETTEX spray 0,5 l

Cikkszám: guasan_vettex_05
Hűségpontok: 96

3,214 Ft 2,531 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 3,214 Ft

Raktáron

A GUASAN VETTEX SPRAY egy folyékony fertőtlenítőszer, amely azonnali használatra szolgál minden felület, tárgy és terület fertőtlenítésére állatorvosi rendelőkben, menhelyeken és háztartásokban.
Az állatorvosi állomások professzionális felhasználása mellett állattartó ládák, kunyhók, karámok, házak, ketrecek, ágyak, párnák, matracok, terráriumok, akváriumok, tenyésztési segédeszközök (kefék, játékok) és állattartó helyek fertőtlenítésére is szolgál. marad. Erős és hosszan tartó antibakteriális, vírus- és gombaellenes hatás jellemzi, anélkül, hogy negatív hatással lenne a kezelt anyagokra.
Használat:
A termék közvetlen felhasználásra és permetezővel történő egyszerű felhordásra szolgál. Vigye fel a fertőtlenített területekre, és hagyja hatni. A kezelés során polimer réteg jön létre a felületen, amely hosszú távú védelmet biztosít a mikroorganizmusok ellen. Ne mossa le a felületet közvetlenül a kezelés után. A polimer réteg az előírt idő elteltével vizes öblítéssel eltávolítható. Állatok jelenlétében is alkalmazzák.
Tulajdonságok:
Nem gyúlékony, nem károsítja az anyagokat és nem korrozív. Nem tartalmaz alkoholt, aldehideket vagy fenolokat.
Hatások:
A mikroorganizmusok széles skáláját eltávolítja, és a következő hatásokkal rendelkezik: baktériumölő - beleértve a TBC-t (15-30 perc), virucid (15-30 perc) és élesztőgomba-ellenes (60 perc).

Biztonság és elsősegélynyújtás:
P102   Tartsa távol gyermekektől.   P305+P351+P338   SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést.   P302+P352   HA BŐRRE KERÜL: Mossa le bő vízzel.   EUH210   Biztonsági adatlap kérésre rendelkezésre áll.   EUH208   Polihexametilén-guanidin-hidrokloridot tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
Tartalmaz:   parfümök; fertőtlenítőszerek.
Hatóanyag:   Alkil(C12-16)-dimetil-benzil-ammónium-klorid 0,025 g/100 g
Biztonságosan használja a biocid termékeket. Használat előtt mindig olvassa el a csomagoláson található információkat és a mellékelt termékinformációkat.
Biztonsági adatlap:
https://www.guaa.cz/public/BL/PETS/BL_GUAa_PETS_GUASAN_VETTEX.pdf

Űrtartalom: 0,5 liter, spray

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról