Hőlap - fűtőlemez TD 230 szigeteléssel, 100 x 40 cm

Cikkszám: SE-21
Hűségpontok: 1835

61,178 Ft 48,172 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 61,178 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Fűtőlap - termolap malacok melegítésére készült. A termikus lemez fűtőbetétként is alkalmas kutyaólakban lévő kutyák számára . A termolemez Nomaterm fűtőelemmel van felszerelve, és alsó oldalán szigeteléssel készül, amely megakadályozza a hő kijutását a padlóra. Az energiamegtakarítás kb. 20% Lehetőség van a táblába hőmérséklet-érzékelő elhelyezésére is a szabályozási lehetőség érdekében. A lemez vastagsága 18 mm, a kábel csatlakozási pontján 25 mm vastag.


A TD 230 termolap belsejében poliészterrel bevont, üvegszőnyeggel megerősített Nomaterm fűtőelem található, amely biztosítja a lemez teljes felületének optimális melegítését.


A fűtőlap elsősorban fialó kocák számára készült, jó minőségű hőforrás más állatok számára is. Felülete ezért inkább az istállóban való használatnak felel meg, ami nem befolyásolja a funkcionalitást. A gyártó ezeket a fűtőlapokat nem az eredeti csomagolásban szállítja.


A hőszigetelő lemezek bal és jobb tájolását úgy határozzuk meg, hogy a kábelkimenetet a lemez függőleges helyzetébe helyezzük.


Alapvető műszaki adatok:


  • tápkábel hossza: 290 cm

  • teljesítmény: 70 / 90 W

  • névleges feszültség: 230 V, 50 Hz

  • védelem: IP67

  • méretei: 100 x 40 cm

  • súlya: 5,5 kg

  • lyukak a csavarozáshoz

  • a 100 cm-es változat végdugó nélküli - a csatlakoztatást felhatalmazott személynek (villanyszerelőnek) kell végeznie

A fűtőlapok bal és jobb tájolását úgy határozzuk meg, hogy a kábelkimenetet felfelé helyezzük a lemez függőleges helyzetébe (lásd az alábbi ábrát).


Az általunk kínált fűtőlapok nagyon megbízhatóak, alacsony meghibásodási rátával és kedvező piaci áron. Ez egy cseh termék.


A fűtőlapok KÉZIKÖNYVE INNEN tölthető le.
Figyelmeztés:


A fűtőlapot eredetileg fialó kocáknak szánták, malacok fűtésére. A kutyatenyésztők felfedezték, hogy minőségi hőforrás kutyák, macskák, terráriumok és más állatok számára is.


A táblát technológiával állítják elő, a formába laminált bevonattal, ahol átszivárog a szigetelő betét és a címke. A lemez felülete fekete festékkel is színezhető. Ezt követően a szabálytalanságokat finomhangolják. A táblákat a gyártás során nem csomagolják külön. Mindez azt a benyomást keltheti, hogy a táblát használták. Ezúton kérjük vásárlóinkat, hogy amennyiben a fűtőlap vásárlása mellett döntenek, tűrjék el a termék esztétikai hibáit.


Soha ne takarja le a fűtőlapot.


Ha szükséges, szívesen adunk tanácsot a megfelelő termolemez kiválasztásában, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk telefonon vagy e-mailben.


 


Hogyan válasszunk megfelelő fűtőlapot?


A fűtőlemez kiválasztásának első lépése az, hogy milyen állatfajtára szánja a hőlapot. A malacok tökéletlenül fejlett immun- és hőszabályozó rendszerrel születnek. Ezért a robusztus, nagyobb fűtőteljesítményű termolemezek megfelelőek hozzájuk. A malacok számára készült hőlemezek a Malacfűtés alkategóriában kaphatók.


A kutyák számára készült fűtőlapok hideg évszakban használhatók. A kutyáknak szánt speciális termolemezek alacsonyabb fűtőteljesítményűek, és úgy vannak kialakítva, hogy ne hevítsék túl a kutyát. Mind a fészerben, mind a fedett teraszon elhelyezheti őket. Ha kutyának melegítőpárna vásárlásán gondolkodik, lehetőség van egy szabályozó használatára, mellyel egyszerűen beállíthatja a hőmérsékletet igény szerint. Javasoljuk, hogy a hőmérsékletet 30 °C-ra állítsa.


A fűtőlapok kölyökkutyák számára is alkalmasak . Ebben az esetben ez a kölykök viselkedésétől függ. Ha a kölykök a deszka széleibe kapaszkodnak, a deszka a szükségesnél jobban felmelegszik. Ha középen összetapadnak, a tányér kevésbé melegszik fel a kelleténél. Ilyenkor a kölykök viselkedésének megfelelően szabályozzuk a hőmérsékletet. Speciális fűtőlapok kutyák számára a Fűtőlapok kutyáknak alkategóriában találhatók.


Következő

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról