Itatóbimbó rugós rögzítéssel - nyulak itatórendszeréhez

Cikkszám: SE-51433
Hűségpontok: 29

967 Ft 761 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 967 Ft

Raktáron

Rozsdamentes acélból készült itatóbimbós itató nyulak itatórendszeréhez, rugós rögzítéssel rácshoz rögzíthető.  • rugós rögzítés - ketrecrácsra történő felszereléshez

  • rozsdamentes acél, rozsdamentes itatóbimbó

  • műanyag vízcsatlakozó 9 mm-es tápcső csatlakoztatásához

A nyúlitató rendszer több, tömlővel összekapcsolt egyedi alkatrész kombinációja, amelyeket az adott tenyészet igényei szerint állítanak össze. Minden ilyen összeállítás alapja egy víztartály, egy összekötő rész a tartály és a tömlő között, egy csatlakozó tömlő és egy itató. A víztartályt magasan kell elhelyezni (pl. a nyúl óljának tetején), hogy a víztömlőben alacsony nyomás alakuljon ki. Ez biztosítja, hogy a víz az állat ketrecében elhelyezett itatóban végződjön.


A tartály rendszeresen feltölthető vízzel, vagy egy 3/4"-os tömlőn keresztül közvetlenül a vízellátáshoz csatlakoztatható. Ebben az esetben egy úszószelepet kell elhelyezni a tartályban, hogy állandó vízszintet tartson fenn, és megakadályozza a tartály túlcsordulását vagy teljes kiürülését.Az ellátórendszer egyéb elemei a különböző típusú csatlakozók, amelyeket az adott vízelosztási igényeknek megfelelően kell kiválasztani. Ezek az egyenes, négyszögletes, T-alakú vagy X-alakú csatlakozók. A végszerelvény rögzítési lehetősége szerint választható rugós szerelvény, amely alkalmas rácsra való rögzítésre, vagy csavaros szerelvény, amely például fába csavarozható.
Ahhoz, hogy pontosabb képet kapjon arról, hogy a tenyészetéhez milyen itatórendszer elemekre és milyen számban van szükség, célszerű vázlatot készíteni az ólakról, azok elrendezéséről és elhelyezéséről, majd berajzolni a szükséges alkatrészeket.
Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról