KARNIVIT baromfi 1 liter

Cikkszám: karnivit_drubez_1L
Hűségpontok: 153

5,101 Ft 4,017 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 5,101 Ft

Raktáron

A csirkék szaporodásának és nevelésének javítására
A KARNIVIT egy speciális komplex anyagot tartalmaz, amely javítja a baromfi szaporodását az Ön gazdaságában. Minden hatóanyag olyan formában van, amely biztosítja mindegyikük maximális hatékonyságát.
A KARNIVIT a kakasokban támogatja a spermatogenezist, mivel javítja az ejakulátum minőségét, különösen a spermiumok számát és mobilitásukat. A tyúkok esetében jobb a megtermékenyítés, és ezt követően a magzatok jobb fejlődése. A KARNIVIT-nek köszönhetően a csirkék nagyobb súllyal, immunitással és életerővel születnek, ami pozitív hatással van egészségükre és fejlődésükre életük következő időszakában.
A KARNIVIT már kikelés után is alkalmas fiatal csibéknek adására, így megőrzi magasabb vitalitásukat és immunitásukat, ami az alacsonyabb mortalitásukban is megmutatkozik.
A KARNIVIT olyan esetekben is használható, amikor kívánatos a vázizomzat növekedésének javítása, például kereskedelmi madarak vagy kiállítási vagy sportcélú madarak esetében.
A készítmény nagy hatékonysága a speciális gyártási technológiának köszönhető, amikor a hatóanyagokat a gyomorban és az emésztőrendszerben boncolás védi a lebomlástól. Ez a védőbevonat fokozatosan lebomlik mindaddig, amíg a hatóanyag teljes mértékben felszabadul a szervezetben, maximális hatékonyságában.
Ennek a technológiának jelentős előnye, hogy az oldatban egy speciális tartó- és szigetelő szivacsos mikrostruktúra jön létre, amely megakadályozza, hogy hatóanyagok tapadjanak a tápvízelosztó falaira vagy az ivókutakba. Ez kiküszöböli annak a veszélyét, hogy a nemkívánatos organizmusok elszaporodjanak ezeken a maradványokon, és ezt követően átterjedjenek az összes állatra.

Hozzávalók:

  • L-karnitin
  • vitaminok
  • természetes anyagok
  • kezelt ivóvíz

Etetési utasítások:

Naponta 10 ml/1 liter takarmányvíz mennyiségben adjuk be, ameddig szükséges (pl. párzáskor stb.). Folyamatosan takarmányozza a fiatal csibéket a vázizomzat növekedésének javítása érdekében.

A készítmény kombinálható és egyidejűleg beadható a BENEFEED® márka bármelyik termékével, meghatározott állatkategóriák számára. Ezen termékek listája ezen az oldalon lejjebb található, azonban minden termékből csak egy csomag szerepel. Kiegészítő csomagolás a megfelelő termékkategóriában található.

Tárolás:

Száraz és sötét helyen, az eredeti zárt csomagolásban tárolandó. Felbontás után fokozatosan fogyassza, ne tárolja sokáig a terméket. A mikroszkopikus szilárd részecskék és az enyhe üledék a természetes anyagok tartalmának köszönhető, és nem a termék hibája.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról