Keltető Brinsea OvaEasy 100 Advance Ex Series II

Cikkszám: MJ1033
Márka: Brinsea
Hűségpontok: 10656

355,207 Ft 279,691 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 355,207 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Professzionális keltető nagyon igényes tenyésztők számára. Az OvaEasy 100 Advance a sikeres keltetéshez szükséges összes fő funkcióval rendelkezik az automatikus forgatás kényelmével, a digitális vezérléssel és a bármilyen méretű tojás keltetésének lehetőségével.
Ex változat automatikus páratartalom-szabályozással a kiegészítő szivattyúnak köszönhetően.
OvaEasy keltető konstrukció – tartós és energiatakarékos
Az Ova-Easy modellek acél vázzal rendelkeznek, amely korrózióálló a laminált polisztirol oldalaknak köszönhetően, amelyek jó hőszigetelést és sima, könnyen tisztítható felületeket biztosítanak. Az átlátszó dupla üvegezésű ajtó hőszigetelést és a tojások és a kikelt csirkék teljes láthatóságának kényelmét biztosítja.
Négy ventilátor, amelyek egy áramban fújják a levegőt a tojáskamra körül, sokkal jobb hőmérséklet-eloszlást biztosítanak, mint egy nagy ventilátor. Ez a megközelítés a magas szintű szigeteléssel kombinálva azt jelenti, hogy a hőmérséklet rendkívül egyenletesen oszlik el a keltetőben, így lenyűgöző keltetési eredményeket biztosít.
A tojásokat kivehető tojásszeletekben tárolják, és a felhasználó igényeinek megfelelően konfigurálhatja inkubátorát a rendelkezésre álló csibék kiválasztásával. Az univerzális mogyoró fürjtől libáig a tojás méretére állítható, és az alapfelszereltség részét képezi.
Tojáskezelés - a tojások két emeleten tálcákon kelnek ki. A kikelt csirkék biztonságos tárolására tartófedelek állnak rendelkezésre.
Az OvaEasy 100 a legalkalmasabb az egylépéses inkubációhoz, ahol a tojástétel egyszerre történik, és mindegyik együtt kel ki.
A kényelmes kezelőpanel segítségével a felhasználó egyszerűen beállíthatja a hőmérsékletet, a páratartalmat (csak EX változat), a szellőzést és a forgást. A hőmérséklet és a páratartalom a panel elején található kalibrált digitális kijelzőn jelenik meg.
A teljesen automatikus forgatás a vezérlőpultról kikapcsolható a tojáshoz való hozzáférés vagy az inkubátor tisztítása közben.
A Brinsea minden Advance tojáskeltetőjébe hűtési funkciót épített be, hogy megnövelje a keltetési eredményeket. Ez a funkció a kiválasztott időre kikapcsolja az inkubátorfűtést és az alacsony hőmérséklet riasztást, de a ventilátor továbbra is működik. A hűtési idő végén az inkubátor visszatér a normál hőmérsékletre, és a riasztás automatikusan aktiválódik.

AZ ÜNNEPI FŐBB JELLEMZŐI:

  • EURÓPÁBAN készült - Egyesült Királyság (csúcs minőség)
  • Dupla szigetelésű, plexi ajtók
  • Automatikus tojásforgatás
  • Automatikus szellőztetés
  • A tojás hűtésének automatikus beállítása
  • Keltető és szobahőmérséklet riasztó
  • 4 rajongó
  • Automatikus páratartalom szabályozás szivattyúval
  • Digitális hőmérő
  • 3 év garancia (a Brinsea honlapján történő regisztráció után)

Fejlett automatikus páratartalom szabályozás:
A páratartalom kulcsfontosságú tényező a sikeres tojáskeltetéshez, az EX OvaEasy 100, 190, 380 és 580 Advance változatai pedig lehetővé teszik a felhasználó számára a páratartalom pontos szabályozását. A szabványos OvaEasy 100, 190, 380 és 580 Advance csak az inkubációs páratartalom folyamatos megjelenítését biztosítja, és megköveteli, hogy a felhasználó módosítsa a páratartalmat az ideális páratartalom elérése érdekében. A páratartalom-szivattyúval kiegészített EX változat a helyiség páratartalmának változásaitól függetlenül hatékonyan pontosan a felhasználó által beállított szinten tartja a páratartalmat , ezzel leküzdve azokat a problémákat, amelyek normál esetben a tojások ki nem keléséhez vezethetnek - különösen a keltetés utolsó szakaszában. A páratartalom-szivattyú külső víztartályt tartalmaz, amely kizárja annak lehetőségét, hogy az inkubátorban lévő víz baktériumokat tartalmazzon.
Maximális tojáskapacitás (hozzávetőleges):

Fürj - 248 db
Fácán - 118 db
Tyúkok - 96 db
Kacsa - 60 db
Liba - 30 db

A termék súlya (kg): 16
A termék méretei a tápkábellel együtt (mm): 620 x 420 x 480
Tipikus teljesítményfelvétel (W): 80 W
Maximális teljesítményfelvétel (W): 200 W

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról