Keltető Brinsea OvaEasy 380 Advance Series II

Cikkszám: 380Advance
Márka: Brinsea
Hűségpontok: 15502

516,739 Ft 406,881 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 516,739 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Professzionális keltető nagyon igényes tenyésztők számára. Az OvaEasy 380 Advance a sikeres keltetéshez szükséges összes fő funkcióval rendelkezik az automatikus forgatás kényelmével, a digitális vezérléssel és a bármilyen méretű tojás keltetésének lehetőségével.
OvaEasy keltető konstrukció – tartós és energiatakarékos
Az Ova-Easy modellek acél vázzal rendelkeznek, amely korrózióálló a laminált polisztirol oldalaknak köszönhetően, amelyek jó hőszigetelést és sima, könnyen tisztítható felületeket biztosítanak. Az átlátszó dupla üvegezésű ajtó hőszigetelést és a tojások és a kikelt csirkék teljes láthatóságának kényelmét biztosítja.
Négy ventilátor, amelyek egy áramban fújják a levegőt a tojáskamra körül, sokkal jobb hőmérséklet-eloszlást biztosítanak, mint egy nagy ventilátor. Ez a megközelítés a magas szintű szigeteléssel kombinálva azt jelenti, hogy a hőmérséklet rendkívül egyenletesen oszlik el a keltetőben, így lenyűgöző keltetési eredményeket biztosít.
A tojásokat kivehető tojásszeletekben tárolják, és a felhasználó igényeinek megfelelően konfigurálhatja inkubátorát a rendelkezésre álló fiókák kiválasztásával. Az univerzális mogyorók fürjtől libáig a tojás méretéhez állíthatók, és az alapfelszereltség részét képezik.
Tojáskezelés - 3 emeleten tálcákon kelnek ki a tojások. A kikelt csirkék biztonságos tárolására tartófedelek állnak rendelkezésre.
A tojásokat kezdetben három szinten helyezik el, majd a kamra alján lévő nagy, kivehető keltetőbe szállítják az utolsó inkubációs és keltetési fázishoz.
A kényelmes kezelőpanel segítségével a felhasználó egyszerűen beállíthatja a hőmérsékletet, a páratartalmat (csak EX változat), a szellőzést és a forgást. A hőmérséklet és a páratartalom szintjei a panel elején található kalibrált digitális kijelzőn jelennek meg.
A teljesen automatikus forgatás a vezérlőpultról kikapcsolható a tojáshoz való hozzáférés vagy az inkubátor tisztítása közben.
A Brinsea minden Advance tojáskeltetőjébe hűtési funkciót épített be, hogy megnövelje a keltetési eredményeket. Ez a funkció a kiválasztott időre kikapcsolja az inkubátorfűtést és az alacsony hőmérséklet riasztást, de a ventilátor továbbra is működik. A hűtési idő végén az inkubátor visszatér a normál hőmérsékletre, és a riasztás automatikusan aktiválódik.

AZ ÜNNEPI FŐBB JELLEMZŐI:

  • EURÓPÁBAN készült - Egyesült Királyság (csúcs minőség)
  • Dupla szigetelésű, plexi ajtók
  • Automatikus tojásforgatás
  • Automatikus szellőztetés
  • A tojás hűtésének automatikus beállítása
  • Keltető és szobahőmérséklet riasztó
  • 4 rajongó
  • A páratartalom nincs beállítva, azt a tartályba való víz hozzáadásával határozzák meg. A keltető higrométerrel van felszerelve. A páratartalom százalékban jelenik meg a kijelzőn.
  • Digitális hőmérő
  • 3 év garancia (a Brinsea honlapján történő regisztráció után)

Maximális tojáskapacitás (hozzávetőleges):
Fürj - 1738 db
Fácán - 466 db
Tyúkok - 384 db
Kacsa - 265 db
Liba - 126 db

A termék súlya (kg): 27
A termék méretei a tápkábellel együtt (mm): 820 x 420 x 800
Tipikus teljesítményfelvétel (W): 100 W
Maximális teljesítményfelvétel (W): 200 W

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról