Keltető Brinsea OvaEasy 580 Advance Ex Series II

Cikkszám: 580AdvanceEX
Márka: Brinsea
Hűségpontok: 19379

645,964 Ft 508,633 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 645,964 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Professzionális keltető nagyon igényes tenyésztők számára. Az OvaEasy 580 Advance a sikeres keltetéshez szükséges összes fő funkcióval rendelkezik az automatikus forgatás kényelmével, a digitális vezérléssel és a bármilyen méretű tojás keltetésének lehetőségével.
Ex változat automatikus páratartalom-szabályozással a kiegészítő szivattyúnak köszönhetően.
OvaEasy keltető konstrukció – tartós és energiatakarékos
Az Ova-Easy modellek acél vázzal rendelkeznek, amely korrózióálló a laminált polisztirol oldalaknak köszönhetően, amelyek jó hőszigetelést és sima, könnyen tisztítható felületeket biztosítanak. Az átlátszó dupla üvegezésű ajtó hőszigetelést és a tojások és a kikelt csirkék teljes láthatóságának kényelmét biztosítja.
Négy ventilátor, amelyek egy áramban fújják a levegőt a tojáskamra körül, sokkal jobb hőmérséklet-eloszlást biztosítanak, mint egy nagy ventilátor. Ez a megközelítés a magas szintű szigeteléssel kombinálva azt jelenti, hogy a hőmérséklet rendkívül egyenletesen oszlik el a keltetőben, így lenyűgöző keltetési eredményeket biztosít.
A tojásokat kivehető tojásszeletekben tárolják, és a felhasználó igényeinek megfelelően konfigurálhatja inkubátorát a rendelkezésre álló fiókák kiválasztásával. Az univerzális mogyorók fürjtől libáig a tojás méretéhez állíthatók, és az alapfelszereltség részét képezik.
Tojáskezelés – hat emeleten tálcákon kelnek ki a tojások. A kikelt csirkék biztonságos tárolására tartófedelek állnak rendelkezésre.
A kényelmes kezelőpanel lehetővé teszi a felhasználó számára a hőmérséklet, a páratartalom, a szellőzés és a forgás egyszerű beállítását. A hőmérséklet és a páratartalom szintjei a panel elején található kalibrált digitális kijelzőn jelennek meg.
A teljesen automatikus forgatás a vezérlőpultról kikapcsolható a tojáshoz való hozzáférés vagy az inkubátor tisztítása közben.
A Brinsea minden Advance tojáskeltetőjébe hűtési funkciót épített be, hogy megnövelje a keltetési eredményeket. Ez a funkció a kiválasztott időre kikapcsolja az inkubátorfűtést és az alacsony hőmérséklet riasztást, de a ventilátor továbbra is működik. A hűtési idő végén az inkubátor visszatér a normál hőmérsékletre, és a riasztás automatikusan aktiválódik.

AZ ÜNNEPI FŐBB JELLEMZŐI:

  • EURÓPÁBAN készült - Egyesült Királyság (csúcs minőség)
  • Dupla szigetelésű, plexi ajtók
  • Automatikus tojásforgatás
  • Automatikus szellőztetés
  • A tojás hűtésének automatikus beállítása
  • Keltető és szobahőmérséklet riasztó
  • 4 rajongó
  • Automatikus páratartalom szabályozás szivattyúval
  • Digitális hőmérő
  • 3 év garancia (a Brinsea honlapján történő regisztráció után)

Fejlett automatikus páratartalom szabályozás:
A páratartalom kulcsfontosságú tényező a sikeres tojáskeltetéshez, az EX OvaEasy 100, 190, 380 és 580 Advance változatai pedig lehetővé teszik a felhasználó számára a páratartalom pontos szabályozását. A szabványos OvaEasy 100, 190, 380 és 580 Advance csak az inkubációs páratartalom folyamatos megjelenítését biztosítja, és megköveteli, hogy a felhasználó módosítsa a páratartalmat az ideális páratartalom elérése érdekében. A páratartalom-szivattyúval kiegészített EX változat a helyiség páratartalmának változásaitól függetlenül hatékonyan pontosan a felhasználó által beállított szinten tartja a páratartalmat , ezzel leküzdve azokat a problémákat, amelyek normál esetben a tojások ki nem keléséhez vezethetnek - különösen a keltetés utolsó szakaszában. A páratartalom-szivattyú külső víztartályt tartalmaz, amely kizárja annak lehetőségét, hogy az inkubátorban lévő víz baktériumokat tartalmazzon.

Maximális tojáskapacitás (hozzávetőleges):
Fürj - 2976 db
Fácán - 708 db
Tyúkok - 576 db
Kacsa - 390 db
Liba - 180 db

A termék súlya (kg): 43
A termék méretei a tápkábellel együtt (mm): 1130 x 420 x 800
Tipikus teljesítményfelvétel (W): 100 W
Maximális teljesítményfelvétel (W): 200 W

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról