Brinsea Ovation 56 Zoologica Ex keltető

Cikkszám: AG48
Márka: Brinsea
Hűségpontok: 10502

350,066 Ft 275,643 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 350,066 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Minőségi inkubátor igényes tenyésztőknek. Az Ovation 56 Zoologica Ex minden olyan funkcióval rendelkezik, amely a sikeres keltetéshez szükséges az automatikus forgatás kényelmével, a digitális kezelőszervekkel és bármilyen méretű tojás keltetésének lehetőségével. Az ECO változathoz képest az Advance Ex változat digitális higrométerrel, az Advance változathoz képest pedig integrált szivattyúval rendelkezik az automatikus páratartalom szabályozáshoz.
ZOOLOGICA SPECIÁLIS MODELL egzotikus madarak keltetésére. Az egzotikus madaraknak abszolút pontos páratartalom és hőmérséklet szükséges a keléshez.
A papagájtenyésztők tudják, hogy a tyúktojásokhoz tervezett inkubátor használatakor a fő kompromisszum a kifinomult forgatás hiánya. Egyes papagájok szinte folyamatosan forgatják tojásaikat a keltetés során, ezért a Brinsea szakemberei kifejlesztették a Zoologica inkubátort, amely digitálisan vezérelt pontossággal forgatja a tojásokat görgőkön. Az ötvözethengerek közötti távolság a különböző tojásméreteknek megfelelően állítható. A Zoologica inkubátorai a Brinsea precíz hőmérséklet- és páratartalom-szabályozásával, valamint áramkimaradásokra vagy a szobahőmérséklet vad változásaira figyelmeztető riasztókkal rendelkeznek, hogy biztosítsák az egzotikus tojások lehető legjobb keltetési eredményét. A hőszabályozást tovább fokozza a szigetelt alap.

Biomaster antimikrobiális adalékanyaggal védett : bizonyítottan akár 99,99%-kal is csökkenti a baktériumok szaporodását, és 100%-ban biztonságos tojás, csirke és ember számára. Megvédi az inkubátort a mikrobiális növekedéstől azáltal, hogy csökkenti a keresztszennyeződés kockázatát, és higiénikusabb környezetet biztosít a tojásoknak.

Az Ovation sorozat összes inkubátora fel van szerelve a Brinsea új "Induced Dual Airflow" rendszerével, amely áttörést jelent az inkubátorok tervezésében, és új szinteket ér el a hőmérséklet állandóságában az optimális inkubációs körülmények érdekében.

A keltető az automatikus forgatás kényelmét biztosítja a riasztások és a kikelés napjáig tartó visszaszámlálás kombinációjával. A Brinsea legújabb technikai újításainak köszönhetően a keltető nagyon magas keltetési sikerességi arányt kínál.

A KELTETÉS FŐBB JELLEMZŐI:

 • EURÓPÁBAN készült - Egyesült Királyság (csúcs minőség)
 • Jól látható fedél
 • Automatikus tojásforgatás
 • Automatikus szellőztetés
 • Automatikus tojáshűtési beállítás
 • Hőmérséklet riasztás a keltetőben és a szobában
 • A légáramlást ventilátor támogatja a keltetőben
 • A keltetőben a páratartalom be van állítva. A beépített szivattyú automatikusan a beállított értéken tartja a páratartalmat.
 • Digitális hőmérő
 • A keltető testében a Biomaster antimikrobiális adalékanyag védi
 • 3 év garancia (a Brinsea honlapján történő regisztráció után)

Maximális tojáskapacitás (hozzávetőleges):
Pintyfélék - 80 db
Nimfapapagáj, Gerle- 60 db
Tyúkok - 40 db
Kakadu, Kis ara, Amazon, Szürke papagáj, Malukui nemespapagáj tarka - 40 db

A termék tömege (g): 6480
A termék méretei a tápkábellel együtt (mm): 583 x 421 x 233
Tipikus teljesítményfelvétel (W): 60 W
Maximális teljesítményfelvétel (W): 115 W

A termék nem értékesíthető és nem szállítható a Cseh Köztársaság területén belül. Ha külföldre szeretné szállítani, vegye igénybe helyi e-shopjainkat Magyarországon , Szlovákiában vagy Romániában .

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról