A NAGY RENDELÉS MENNYISÉG TEKINTETÉBEN A KISTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI IDŐJE 7-9 NAP. NAGYTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA (tyúkházak, kifutók stb.) 2-3 NAP.

CIMUKA TYK60-03-2K Baromfitenyésztésre szolgáló ketrec

Cikkszám: BR-0344
Hűségpontok: 4361

145,362 Ft 114,458 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 145,362 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

CIMUKA TYK60-03-2K Baromfitenyésztésre szolgáló ketrec 

Baromfi ketrec 2-6 tyúk tartására alkalmas, szabadalmaztatott Comfortplast technológiával, 98x67x154 cm-es méretekkel. Ez egy 2 emeletes, 6 rekeszes ketrec, amely saját tojótálcával van felszerelve a tyúktojások számára, egy ráccsal ellátott etetővel a takarmánypazarlás ellen, egy itatóval, amelynek vízellátása egy 8 literes tartályból történik. A ketrecek műanyagból készülnek, amely nagy mértékben ellenáll a csirkeürüléknek és a baktériumoknak - a ketrec és a trágyatálca karbantartása nagyon egyszerű. További emeletekkel bővíthető (max. 3 emelet), könnyű kezelhetőség fékezehető kerekekkel.


Baromfiketrec méretei

Az összeszerelt baromfiketrec méretei a kerekekkel, a víztartállyal, az etetővel és a tojótálcákkal együtt 98 x 67 x 154 cm.

A Cimuka TYK-03 baromfiketrec a következő termékekkel kombinálható (rakható): CIMUKA BYK-03 ketrec fürjeknek, baromfi nevelő Cimuka CB40-03, baromfi nevelő Cimuka CB25-03, baromfi nevelő Cimuka GL40-03.

Az egyes ketrecrekeszek méreteit az alábbi ábra mutatja:

Rozměry klece TYK-03-1K

 
Tápellátó rendszer

Az egyes rekeszek automatikus itatókkal vannak felszerelve, amelyek problémamentes és higiénikus módot biztosítanak és a tyúkok etetésére a ketrecben. Az itató további csepptálcákat is tartalmaz, amelyek az itató és a tálca közötti keskeny résnek köszönhetően megakadályozzák a tyúkok átnedvesedését. A víz az itatókhoz egy átlátszó víztartályból érkezik tömlőrendszer segítségével. A tartály tehát tökéletes áttekintést nyújt vízállás aktuális állapotáról, fedele védi a vizet a szennyeződéstől, és azt is biztosítja, hogy a tenyésztők szükség szerint könnyen után tölthessenek.


Etetési rendszer

A ketrecek függő nagykapacitású etetőkkel vannak felszerelve, így tyúkonként akár 2 napos takarmányellátást biztosítanak. Az adagolók kiváló minőségű műanyagból készültek, ellenállnak az ütéseknek és nagyon könnyen karbantarthatók. Ezenkívül az etetők speciális ráccsal vannak felszerelve, amely megakadályozza, hogy a tyúkok kiássák a takarmányt, és így nem pazarolják el. A rácsot úgy tervezték, hogy megfelelő mozgást biztosítson a takarmányfogyasztás során.

Krmítka u klecí CIMUKA


Ketrecek karbantartása és ürülék tisztítása

A speciálisan baromfi számára kialakított alap nagyobb kényelmet biztosít állás és járás közben. Az anyag rugalmas szerkezete megakadályozza a lábproblémák kialakulását. Az elliptikus forma növeli a teljes szerkezet szilárdságát és egyben csökkenti az ürülék tapadását. A baromfiketrecek higiénikusak a ketrec alatt elhelyezett kihúzható alomtálcának köszönhetően. Az ürülék így leesik a tartályba, és nem marad benne. Ez a rendszer kiküszöböli a káros baktériumok elszaporodását a ketrecben, és megelőzi az esetleges baromfi betegségeket.


Elliptikus talapzat tojótálcával tyúktojások számára

A speciálisan tyúkok számára kialakított alap nagyobb kényelmet biztosít állás és járás közben. Az elliptikus forma növeli a teljes szerkezet szilárdságát és egyben csökkenti az ürülék tapadását. Az anyag rugalmas szerkezete megakadályozza a lábproblémák kialakulását. Az alap lejtése biztosítja, hogy a tojásokat külön gyűjtse a tojótartályban. Így megmentheti a sérült vagy megrepedt tojásokat, nem kell ürülékkel borított tojásokkal foglalkoznia vagy a ketrecben felejtett tojásokat keresnie, és összességében időt takaríthat meg a tojásgyűjtés során.

Technologia „COMFORTPLAST“

Logo COMFORTPLAST

A CIMUKA cégnél szerzett 30 éves ketrecgyártási tapasztalat alapján jött létre - tudományos kutatás, gyakorlati tapasztalat és a baromfitenyésztők igényeinek kombinációja a világ minden táján. 2011 óta ezt a technológiát alkalmazzák a CIMUKA baromfiketrecekben is, amelyeket jelenleg a világ több mint 50 országában kínálnak. A versenytársakhoz képest a ketrecek 100%-ban újrahasznosított, rendkívül ellenálló műanyagból készülnek, amely a csirkeürülékkel közvetlenül érintkezve nem rozsdásodik és nem bomlik le. A műanyag tyúkketrecek emellett kiküszöbölik az éles peremek okozta sérülések kockázatát, és nagyon könnyen higiénikusan karbantarthatók. A "COMFORTPLAST" technológiával ellátott CIMUKA tyúkketrecek a könnyű kezelés és a szabványos csomagszállítás érdekében csomagolva vannak. A csomag különálló részekből áll, amelyeket a termék megfelelő működése érdekében az alábbi egyszerű, képes utasítások szerint kell összeszerelni.


Videós útmutató az összeszereléshez:

 

A csomagolás méretei 97x60x24 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról