CIMUKA BYK-03-3K Fürjketrec

Cikkszám: BR-0162
Hűségpontok: 4119

137,286 Ft 108,099 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 137,286 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

CIMUKA BYK-03-3K Fürjketrec

54-90 fürj tenyésztésére alkalmas fürjketrec, szabadalmaztatott Comfortplast technológiával, méretei 98 x 62 x 132 cm. A ketrec 3 szintes, 9 rekesszel, mely fürjtojás tojófészekkel, takarmánypazarlás ellen rácsos etetővel, 20 literes edényből vízellátással ellátott itatóval felszerelt. A ketrec műanyagból készült, amely ellenáll a fürjürüléknek és a baktériumoknak – a ketrec tisztántartása nagyon egyszerű . További szintekkel bővíthető (max. 5 emelet) és a könnyű kezelhetőség érdekében lefékezhető kerekekkel ellátott.


A fürjketrec méretei.

Az összecsukott háromszintes fürjketrec méretei, beleértve a kerekeket, a víztartályt, az etetőt és a tojótartályokat, 98 x 62 x 132 cm.

A Cimuka BYK-03 fürjtenyésztő ketrecek a következő termékekkel kombinálhatók (egymásra helyezhetők) : Cimuka CB40-03 baromfitenyésztő ketrec, Cimuka CB25-03 baromfitenyésztő ketrec, Cimuka GL40-03 baromfitenyésztő ketrec.

A ketrec egyes részeinek méretei az alábbi ábrán láthatók:

 

Rozměry klece na křepelky CIMUKA

Etetési rendszer

A ketrecek függő, nagy kapacitású etetőkkel felszereltek, így fürjenként akár 2 napos takarmányellátást biztosítanak. Az adagolók kiváló minőségű műanyagból készültek, ellenállnak az ütéseknek és könnyen karbantarthatók. Ezenkívül az etetők speciális ráccsal felszereltek, amely megakadályozza, hogy a fürj kiszórja a takarmányt, és így megakadályozható a pazarlás. A rácsot úgy tervezték, hogy megfelelő mozgást biztosítson a takarmányfogyasztás során.

Krmítka u klecí na křepelky CIMUKA


Tápellátó rendszer

Az egyes rekeszek automatikus itatókkal felszereltek, amelyek problémamentes és higiénikus táplálkozási módot biztosítanak a fürjketrecben. Az itató további csepegtető tálcákat is tartalmaz, amelyek az itató és a tálca közötti keskeny résnek köszönhetően megakadályozzák a fürjek átnedvesedését. A víz az itatókhoz egy átlátszó víztartályból érkezik tömlőrendszer segítségével. A tartály tehát tökéletes áttekintést nyújt vízállás aktuális állapotáról, fedele védi a vizet a szennyeződéstől és biztosítja a szükség szerinti könnyű utántöltést.

Napaječky u klecí na křepelky CIMUKA


Elliptikus talapzat tojótálcával fürjtojások számára

A speciálisan fürjek számára kialakított alap nagyobb kényelmet biztosít állás és járás közben. Az elliptikus forma növeli a teljes szerkezet szilárdságát és egyben csökkenti az ürülék tapadását. Az anyag rugalmas szerkezete megakadályozza a lábproblémák kialakulását. Az alap lejtése biztosítja, hogy a tojások külön összegyűljenek a tojótartályban. Így megmentheti a sérült vagy megrepedt tojásokat, nem kell ürülékkel borított tojásokkal foglalkoznia vagy a ketrecben felejtett tojásokat keresnie, így összességében időt takaríthat meg a tojásgyűjtés során.

Snáškový zásobník u klecí na křepelky CIMUKA


Technologia „COMFORTPLAST“

Logo COMFORTPLAST

A CIMUKA cégnél szerzett 30 éves ketrecgyártási tapasztalat alapján jött létre - tudományos kutatás, gyakorlati tapasztalat és a baromfitenyésztők igényeinek kombinációja szerint, a világ minden táján. 2011 óta ezt a technológiát alkalmazzák a CIMUKA baromfiketrecekben is, amelyeket jelenleg a világ több mint 50 országában kínálnak. A versenytársakhoz képest a ketrecek 100%-ban újrahasznosított, rendkívül ellenálló műanyagból készülnek, amely a fürjürülékkel közvetlenül érintkezve nem rozsdásodik és nem bomlik le. A műanyag fürjketrecek mellett kiküszöbölik az éles peremek okozta sérülések kockázatát, és könnyen tisztíthatók. A "COMFORTPLAST" technológiával ellátott CIMUKA fürjketreceket könnyű kezelés és a szabványos szállítás érdekében lapra szerelve csomagolják. A csomag különálló részekből áll, amelyeket a termék megfelelő működése érdekében az alábbi egyszerű, képes utasítások szerint kell összeszerelni.


Gyakorlati minta

FOTO-BYKVideós útmutató az összeszereléshez:

A csomagolás méretei 97x60x35 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról