A NAGY RENDELÉS MENNYISÉG TEKINTETÉBEN A KISTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI IDŐJE 7-9 NAP. NAGYTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA (tyúkházak, kifutók stb.) 2-3 NAP.

CIMUKA BYK MIDI fürjketrec

Cikkszám: BR-0148
Hűségpontok: 1114

37,136 Ft 29,241 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 37,136 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

CIMUKA BYK MIDI fürjketrec

12-20 fürj tenyésztésére alkalmas fürjketrec szabadalmaztatott Comfortplast technológiával , méretei 64 x 62 x 46 cm. Ez egy 1 szintes ketrec 2 rekesszel , amely fel van szerelve egy tojásrakó fészekkel fürjtojások számára, egy etetővel , egy ráccsal a takarmánypazarlás megakadályozására, egy itatóval , 4 literes tartályból vízellátással . A ketrec műanyagból készült, amely ellenáll a fürjürüléknek és a baktériumoknak – nagyon egyszerű a ketrec és az ürülék karbantartása .

A rekeszek méretei

A CIMUKA fürjketrec méretei. BYK-02-1Kpng


Etetési rendszer

A ketrecek függő nagykapacitású etetőkkel vannak felszerelve, így fürjenként akár 2 napos takarmányt biztosítanak. Az adagolók kiváló minőségű műanyagból készültek, ellenállnak az ütéseknek és nagyon könnyen karbantarthatók . Ezenkívül az etetők speciális ráccsal vannak felszerelve, amely megakadályozza , hogy a fürjek kiássák a takarmányt, és így nem pazarolják el. A rácsot úgy tervezték, hogy megfelelő mozgást biztosítson a takarmányfogyasztás során.

Etetők a CIMUKA fürjketrecekből


Vízellátó rendszer

Az egyes rekeszek automatikus itatókkal vannak felszerelve, amelyek problémamentes és higiénikus módot biztosítanak és tápellátási módszer a tyúk ketrecben. Az itató további csepegtető tálcákat is tartalmaz, amelyek az itató és a tálca közötti keskeny résnek köszönhetően megakadályozzák a tyúkok átnedvesedését. A víz az itatókhoz egy átlátszó víztartályból érkezik tömlőrendszer segítségével. A tartály tehát tökéletes áttekintést nyújt vízállás aktuális állapotáról, fedele védi a vizet a szennyeződéstől, és azt is biztosítja, hogy a tenyésztők szükség szerint könnyen utántölthessenek.

Itatók a CIMUKA fürjketrecekben


Elliptikus alap tojásrakó tálcával

A speciálisan fürjeknek tervezett talp nagyobb kényelmet biztosít állás, járás és párzás közben. Az elliptikus forma növeli a teljes szerkezet szilárdságát , ugyanakkor csökkenti az ürülék tapadását . Az anyag rugalmas szerkezete megakadályozza a lábproblémák kialakulását. Az alap lejtése biztosítja, hogy a tojásokat külön gyűjtse a tojótartályban . Így megmentheti a sérült vagy megrepedt tojásokat, nem kell ürülékkel borított tojásokkal foglalkoznia, vagy a ketrecben felejtett tojásokat keresnie, és összességében időt takaríthat meg a tojásgyűjtés során .

Fújtató konténer CIMUKA fürjketrecekhez


"COMFORTPLAST" technológia

COMFORTPLAST logó

A CIMUKA cégnél szerzett 30 éves ketrecgyártási tapasztalat alapján jött létre - tudományos kutatás, gyakorlati tapasztalat és a baromfitenyésztők igényeinek kombinációja a világ minden táján. 2011 óta ezt a technológiát alkalmazzák a CIMUKA fürjketrecekben is, amelyeket jelenleg a világ több mint 50 országában kínálnak. A versenytársakhoz képest a ketrecek 100%-ban újrahasznosított, rendkívül ellenálló műanyagból készülnek, amely nem rozsdásodik és nem bomlik le a fürjürülékkel való közvetlen érintkezéskor . A műanyag fürjketrec emellett kiküszöböli az éles szélek miatti sérülések kockázatát, és nagyon egyszerű higiénikusan karbantartani . A "COMFORTPLAST" technológiával ellátott CIMUKA fürjketrecek a könnyű kezelés és a szabványos csomagszállítás érdekében csomagolva vannak . A csomag különálló részekből áll, amelyeket a termék megfelelő működése érdekében az alábbi egyszerű, képes utasítások szerint kell összeszerelni.Videós útmutató az összeszereléshez:

A csomagolás méretei 65x52x13 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról