Tenyészbaromfi ketrec CIMUKA GL40-03-TA

Cikkszám: BR-0322
Hűségpontok: 1938

64,596 Ft 50,863 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 64,596 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Tenyészbaromfi ketrec CIMUKA GL40-03-TA

96 x 60 x 48 cm méretű ketrec csirke, fürj és egyéb baromfi tenyésztésére. Ez egy 1 szintes, keret nélküli kiegészítő ketrec , amelynek tartozékai: egy rácsos adagoló az élelmiszer-pazarlás ellen, egy itató tározó nélkül. A műanyagból készült ketrec ellenáll az ürüléknek és a baktériumoknak – nagyon egyszerű a ketrec  karbantartása és az ürülék kitisztítása.


A ketrec kapacitása kifejlett baromfi fajonkéntA ketrec méretei

A baromfitenyésztésre szolgáló összecsukott ketrec méretei az etetővel együtt 96 x 60 x 48 cm.

A Cimuka GL40-03 baromfitenyésztő ketrec kiegészítő emelete a következő termékekkel kombinálható (rakható) : Cimuka CB40-03 baromfitenyésztő ketrec, Cimuka CB25-03 baromfitenyésztő ketrec, Cimuka BYK-03 fürjketrec.

A ketrec egyes részeinek méretei az alábbi képen láthatók:

Kijelző CIMUKA ketrec méretei

Etetési rendszer

A ketrecek akasztós, nagy kapacitású etetőkkel vannak felszerelve, amelyek akár 2 napos takarmányt biztosítanak. Az adagolók kiváló minőségű műanyagból készültek, ellenállnak az ütéseknek és könnyen karbantarthatókEzenkívül az etetők speciális ráccsal vannak felszerelve, amely megakadályozza, hogy a baromfi kiszórja a takarmányt, és így elkerülhető a pazarlás. A rácsot úgy tervezték, hogy megfelelő mozgást biztosítson a takarmányfogyasztás során.

Etetők a CIMUKA ketreceknélEnergiaellátó rendszer

A ketrecek automatikus bimbós itatókkal felszereltek, amelyek problémamentes és higiénikus módot biztosítanak a baromfi ketrecben történő itatására. A bimbós itatóhoz további csepegtető tálak is tartoznak, amelyek a bimbó és a tál közötti keskeny résnek köszönhetően megakadályozzák a baromfi átnedvesedését. A víz a bimbós itatókhoz egy átlátszó víztartályból érkezik tömlőrendszer segítségével. A tartály ezért tökéletes áttekintést nyújt a vízállás aktuális állapotáról, fedele megvédi a vizet a szennyeződéstől, és azt is biztosítja, hogy a tenyésztők szükség szerint könnyen utántölthessenek.

Itatók a CIMUKA fürjketrecekben


A ketrecek karbantartása és az ürülék tisztítása

A speciálisan baromfi számára kialakított talp nagyobb kényelmet biztosít állás és járás közben. Az anyag rugalmas szerkezete megakadályozza a lábproblémák kialakulását. Az elliptikus forma növeli a teljes szerkezet szilárdságát , ugyanakkor csökkenti az ürülék tapadását . A baromfitenyésztő ketrecek higiénikusak a ketrec alatt elhelyezett alomtálcának köszönhetően . Az ürülék így leesik a tálcába, és nem marad a ketrecben. Ez a rendszer kiküszöböli a káros baktériumok elszaporodását, és megelőzi az esetleges baromfibetegségeket.

Ketrecek karbantartása és ürülék tisztítása GL40 TA


"COMFORTPLAST" technológia

COMFORTPLAST logó

A CIMUKA cégnél szerzett 30 éves ketrecgyártási tapasztalat alapján jött létre - tudományos kutatás, gyakorlati tapasztalat és a baromfitenyésztők igényeinek kombinációja alapján a világ minden tájáról. 2011 óta ezt a technológiát alkalmazzák a CIMUKA baromfiketrecekben is, amelyeket jelenleg a világ több mint 50 országában kínálnak. A versenytársakhoz képest a ketrecek 100%-ban újrahasznosított, rendkívül ellenálló műanyagból készülnek, amely nem rozsdásodik és nem bomlik le az ürülékkel való közvetlen érintkezéskor . A műanyag baromfiketrecek emellett kiküszöbölik az éles peremekből eredő sérülések kockázatát, és nagyon könnyen higiénikusan karbantarthatók . A "COMFORTPLAST" technológiával ellátott CIMUKA baromfiketrecek a könnyű kezelés és a szabványos szállítás érdekében lapra szerelten csomagoltak. A csomag különálló részekből áll, amelyeket a termék megfelelő működése érdekében az egyszerű, kézkönyvben megadott képes utasítások szerint kell összeszerelni.


A csomagolás méretei 97x52x14 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról