Klikkertréning - 4 hangú klikker

Cikkszám: SE-57416
Hűségpontok: 30

1,001 Ft 788 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 1,001 Ft

Központi raktár (szállítás 3-5 nap)

A 4 állítható hanggal rendelkező klikker alkalmas eszköz kutyája, macskája vagy akár papagája kiképzéséhez. A klikker egy fémgyűrűvel van ellátva.


  • 4 hang

  • mérete 7 x 3,5 és 2,5 cm


Hogyan érthető meg a tréning klikker funkciója ?KLIKKER VAGY MÁGIKUS DOBOZA cikk szerzője LBManapság még mindig szkepticizmussal és csodálkozással találkozom, hogy mire lehet hasznos a doboz. Ezért megpróbálom összefoglalni a klikker használatának alapvető okait. 
  1. A Clicker négylábú társunkat aktív partnerré teszi az edzéseken, nem pedig olyan egyént, aki kelletlenül, fájdalmas arckifejezéssel engedelmeskedik a parancsoknak. Igen, kutyánk aktívan együttműködik a klikkerrel, de nem csak. Ezzel párhuzamosan fejlődik a kutya gondolkodása, önbizalma. A csattanó helyes használatával az állat nagyon gyorsan megérti, hogy jutalmat kap a tevékenységért, és megpróbál olyan viselkedést tanúsítani, amiért kattanást kap. Ezt különösen értékelni fogják a dogdancing rajongói. Ahol használhatják azokat az elemeket, amelyeket maga a kutya kínál. Például megpróbálják megtanítani a kutyát valamilyen elemre. A kutya elkezd aktívan kipróbálni különféle dolgokat, amiket ismer, és ezek között nagyon érdekes elemek is megjelenhetnek, amelyeket csak észre kell venni és javítani kell. Csak egy klikker segíthet kiszúrni ezeket az elemeket, és megtanítani a kutyának, hogy kívánatosak. Mert az egyes elemek sorrendje, amivel a kutya kattanást próbál szerezni, nagyon gyors lehet, és mielőtt jót mondanánk, a kutya megkörözhet minket, hordót csinálhat, sőt meg is fordulhat a saját tengelye körül.
  2. A klikker különféle tudományágakban használható. Napjainkban nehéz elképzelni a kutyatáncot klikker nélkül. Ez a doboz azonban engedelmességi vagy agility edzéshez is használható. Ahol segítőtárs a zónák gyakorlásakor, az oldalvonal körüli szűk kanyarokban és számos más dologban. Még itt is pontosan meg lehet jelölni egy adott pillanatot, amelyért a kutya jutalmat kap. Végül is, mielőtt azt mondanánk, hogy például jó, egy lassabb kutyának van ideje lefutni a fele ereszkedést, egy nagyon gyorsnak pedig majdnem a teljes gerendát.
  3. Most egy olyan tényre szeretnék emlékeztetni, amit a csattanó kapcsán sokszor elfelejtenek, de szinte a legfontosabbnak ezt nevezném. A klikker nagyon jó eszköz az idegesebb felvezetőknek és az érzékenyebb kutyáknak. mindjárt elmagyarázom. Lehet, hogy edzés közben előfordult veled, hogy a kutya végigfutotta a pályát, vagy jól teljesített egy elemet, de lassan, vagy valahol félúton hibázva, és ennek nem kétszer örültél. Ennek ellenére megdicsérted a kutyát, de a dicséret nem szívből jött, és a kutya felismerte. Ez a probléma egyszerűen megoldható klikkerrel. Ha attól tart, hogy nem fogja eléggé dicsérni a kutyát, és inkább úgy fog hangzani, mintha csak kötelezettségből csinálná. Bebizonyítottam, hogy ebben az esetben jobb nem mondani semmit. Csak kattintson és jutalmazzon. Ellenkezőleg, ha lelkes vagy, dicsérd meg rendesen a kutyát.
  4. A klikker lehetővé teszi az edzés jobb megtervezését. Minden elem több apró részből áll, amelyeket jó tudatosítani és összekapcsolni. Tegyük fel, hogy vásárolt egy frizbi tányért, és a kutya a szájába sem akarja venni, nemhogy visszakapja, nemhogy repülés közben elkapja. Először is jutalmazzuk a kutya legkisebb érdeklődését egy tárgy iránt. Egy pillantás, egy szippantás, egy bökés mancsával vagy pofájával. Ha egyszer úgy érezzük, hogy a kutya nem fél a tárgytól. Kikerüljük a tányért. Először is jutalmazzuk az uzsonnára tett kísérletet, Mr

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról