A NAGY RENDELÉS MENNYISÉG TEKINTETÉBEN A KISTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI IDŐJE 7-9 NAP. NAGYTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA (tyúkházak, kifutók stb.) 2-3 NAP.

Az MLP SO60 automatikus csirkeólajtó-készlet napelemmel

Cikkszám: BR-0536
Márka: Malapa
Hűségpontok: 3647

121,569 Ft 95,724 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 121,569 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Az MLP SO60 csirkeól automatikus csirkeólajtó-készlet napelemmel

A csirkeól automatikus nyitására és zárására 40x60 cm- es ajtóval. Ez egy komplett automata ajtómozgás - vezérlő rendszer idő- és szürkületkapcsolóval. A készüléket 10 W-os napelem 12 V/1,2 Ah akkumulátorral látja el. A készülék egyszerű vezérlését a tokban található, áttekinthető cseh nyelvű LCD kijelző biztosítja. A készülék -15°C hőmérsékletig használható. A menü cseh nyelvű, a csomag részletes magyar utasításokat tartalmaz.

Hogyan működik az automatikus tyúkól nyitás

A csirkeól automatikus nyitó és záró egy olyan elektronikus berendezés, amely motor segítségével reggelente rendszeresen kinyitja, majd este biztonságosan újra bezárja a csirkeól ajtaját. Ennek az automatizált rendszernek köszönhetően többé nem kell korán reggel felkelnie, és bármilyen időben elmennie a csirkeól kinyitásához. Ugyanakkor nem kell attól tartania, hogy tyúkját éjszaka megtámadja egy róka vagy más ragadozó, ha elfelejti becsukni az ajtaját. A csirkeól automatikus nyitása ezért kényelmet, nyugalmat és védelmet biztosít a tyúkok számára.

Az automatikus nyitás számos praktikus funkciót kínál:

  • Időkapcsoló - pontosan beállíthatja, hogy a csirkeól ajtaja mikor nyíljon és csukódjon.
  • Alkonyat kapcsoló - a készülék napnyugtakor bezárja az ajtót és napkeltekor újra kinyitja. Minden hónapra a szürkületi és napkelte időpontja a memóriában van tárolva, a tárolt időpontokat igény szerint módosíthatja.
  • Hangjelzés az ajtó bezárása előtt - a készülék hangjelzést ad ki az ajtó bezárása előtt. Ez a hangjelzés feltételes reflexet vált ki az állatokban, és a baromfi megtanul magától bemászni az ólba, amikor meghallja ezt a hangot. Ha a baromfi nem reagál, vagy megijed, ez a hangjelzés kikapcsolható.


Műszaki tervezés

A készülék erős motorral rendelkezik, amely akár 4 kg-ot is képes emelni. A készülék érintésmentes ajtóhelyzet-érzékelőt is tartalmaz. A készülék strapabíró tokkal felszerelt, így -15°C-os hőmérsékletig nyújt védelmet. A beállításokkal kapcsolatos összes szükséges információ jól látható kétsoros, cseh nyelvű LCD kijelzőn , a készülék pedig három gombbal egyszerűen vezérelhető. A vezérlőgombokkal ellátott kijelző strapabíró burkolat alatt van elrejtve . Az időről és az adatokról szükség esetén biztonsági másolat készül a 3 V-os CR2032 elemnek köszönhetően .

Dvirka-so60

A készülék méretei

A zárórendszer méretei a futókkal együtt 45x100 cm . Az egyedi ajtó mérete 40x60 cm, de az ajtó mérete tetszés szerint állítható .


Tápellátás módja 

A készüléket egy 10 W-os napelem táplálja, amely a közvetlen napfény átalakításával termel áramot. A csomag tartalmaz egy beépített karbantartást nem igénylő akkumulátort is, melynek teljes kapacitása 1,2Ah/10V. A napelem a megfelelő lefedettség miatt a szabadban is elhelyezhető. A panel felülete lehetőleg a déli oldal felé essen, a lehető legnagyobb napsugárzás-intenzitás miatt. Az ideális szög, amelyben a fény a napelemre esik, a mi körülményeink között 35° . Az akkumulátor akár 4 napig is képes táplálni a készüléket elegendő napfény nélkül. 4 óra napfény elegendő az akkumulátor feltöltéséhez. Az akkumulátor tölthető külső feszültséggel az autóból vagy hálózatról, például adapterrel. A csatlakoztatáshoz szükséges tápkábel 5 méter hosszú.

Az SO60 tápellátása


Használt anyagok

A biztonsági ajtó nagyon erős és tartós polikarbonátból készült . Emiatt igazán magas védelmet és egyben hosszú élettartamot biztosítanak . A sínek eloxált alumíniumból készülnek. A készülék műanyag tokban van elrejtve IP33 védelemmel. A napelem kristályos szilíciumból készült, és IP66 védettséget biztosít.

Telepítés

A csirkeól automatikus nyitása úgy van kialakítva, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a felszerelése és beállítása . Csak csavarja a vezetősíneket a bejárathoz , az ajtó a sínek közé kerül . A vezérlőegység az ajtón belül vagy kívül van felszerelve , hogy a zsinór meg tudja húzni és leengedni az ajtót. Ezután már csak beállíthatja az eszközt az igényeinek megfelelően, és már fel is teheti a lábát . Lásd alább a pontos telepítési és beállítási utasításokat.
Szemléltető videó:

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról