LUMIA 56 AUTOMATIC automata keltető - baromfi keltetésére

Cikkszám: BR-0471
Hűségpontok: 4361

145,362 Ft 114,458 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 145,362 Ft

Nincs raktáron

Ingyenes szállítás

LUMIA 56 AUTOMATIC automata keltető - baromfi keltetésére

Baromfitojás keltetésére alkalmas - csirke, fürj, kacsa, pulyka, liba, de egzotikus madarak tojásához is . Automatikus tojásforgatással legfeljebb 56 tojásig - a tojás kézi forgatásának lehetősége, digitális hőmérséklet-szabályozással 30-40°C-ig, kézi páratartalom-szabályozással, vízellátó tartállyal , hőmérővel és 12V-os autós adapterrel bármilyen áramkimaradás esetén.


A keltető kapacitása baromfifajták szerint


Tojásforgató rács kapacitása: 56 csirke, 224 fürj, 56 liba, 56 kacsa vagy 56 fácántojáshoz.


Tojásforgató rendszer


A keltetőben lehetőség nyílik az automatikus tojásforgatásra egy olyan modul segítségével , amely 1 órás időközönként rendszeresen forgatja a forgatórácsba helyezett tojásokat. A forgatórács egyedi kivitelezésű, amely minden méretű víziszárnyas és baromfitojás befogadására alkalmas. Szükség esetén lehetőség van a tojások manuális (kézi) forgatására is a keltetőben a modul leválasztásával a forgatórács eltávolításával a keltetőből és a tojások közvetlenül a rácsra - a keltetőalapra helyezésével . Alapértelmezés szerint ez a rács csak a keltetés utolsó 2-3 napjában használatos , amikor a tojásokat áthelyezzük a forgatórácsról és erre a rácsra helyezik, ahol már az keltető nem forgatja őket, hogy a magzat megtalálja a legmegfelelőbb utat a héjból, és így sikeresen kikelhessen a szárnyassá.

LUMIA 56 tojásforgató

Hőmérséklet beállítása és szabályozása

A hőmérsékletet az elektronikus vezérlőegység kezelőpaneljén lehet beállítani és szükség esetén tovább szabályozni 30-40°C tartományban, 0,1°C-os pontossággal, lásd az alábbi képet. A panel egy digitális kijelzővel van felszerelve hőmérsékletjelzővel és a keltető beállításához szükséges vezérlőgombokkal.
LUMIA 56 hőmérsékletszabályzó


Páratartalom beállítása és szabályozása

A páratartalom szabályozása manuálisan történik , a külső nyílásokba kézileg hozzáadott víz segítségével , amelyekből a vizet a keltető alsó fedelében a keltetőalap (műanyag rács) alatt található csatornákba-tározókba vezetik . Ennek a víznek a nyílásokból való elpárolgása biztosítja a keltetőben a szükséges páratartalmat => 45-55% vízzel az egyik nyílásban és 60-65% vízzel mindkét nyílásban. A hozzáadott víz optimális hőmérséklete 25-30°C körüli (hideg víz nem ajánlott). A páratartalom szintjének állandó szabályozásához és a keltetőben lévő víz automatikus utánpótlásához egy SIRIO automatikus párásító vásárolható.

A tojásforgatás, a hőmérséklet és a páratartalom nagyon fontos tényező a baromfi keltetésekor, és a sikeres keltetés érdekében fontos a helyes eljárás és értékek betartása ! További értékes tanácsok, amelyek segíthetnek a magas keltethetőség elérésében, megtalálhatók az útmutatóban.

Tojás keltetés

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról