Kábító készülék - rugós vágópisztoly, kisállatokhoz - nyulak, baromfi, hal

Cikkszám: jat_pist
Márka: AGROFORTEL
Hűségpontok: 352

11,727 Ft 9,234 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 11,727 Ft

Raktáron

Elkábító készülék - tavaszi vágóeszköz, minden kisállat kíméletes leölésére, szükségtelen fájdalom és stressz nélkül.
A pisztolyt összeszerelve és töltetlen állapotban szállítjuk . Az elülső rész szájából elsütőcsap, a test oldalán kerek kioldógomb áll ki. Hátulról kicsavarunk egy üreges csavart - egy tárat, amelyet az elsütőcsapra helyeznek, és függőleges nyomással az asztal felületére ütközésig benyomják a pisztolytestbe. Ekkor a kioldó gomb felugrik, és rögzíti az elsütőcsapot a felhúzott helyzetben. A saját felhasználható energiát egy erős acélrugó veszi át a vágószerkezet tengelyében, és a fegyver készen áll a használatra.
A nyúl leölésének menete: A munkaasztalon egyik kezünkkel a nyulat fülénél fogjuk, a másik kezünkkel a már kihúzott pisztolyt az agyterületre, azaz a fej hátsó részébe vagy a közé helyezzük. a füleket, enyhe nyomást gyakorolva a hüvelykujjával vagy a tenyerével nyomja meg a ravaszt. A 17 mm hosszú homorú hegy az agy közepéig hatol és teljesen megbénítja – a másodperc töredéke alatt elkábítja az állatot. Ezután az állatot a szokásos módon ki kell vérezni. Ez az ajánlott leölési mód - minden létfontosságú funkció megszakítása megfelel az állatvédelmi törvény által minden tenyésztővel szemben támasztott követelményeknek! Hasonló módon lehet leölni a halat, libát, kacsát, csirkét, a pulyka pedig nagyon jól leölhető, ha a pulykát a csőrénél fogva a nyakáig nyomjuk, a másik kezével pedig egy töltött fegyvert helyezünk a pulyka közepére. fejjel kb. 2 cm-re a füllyukaktól a csőr felé (a koponya alja felé) és lőni. A pulykát nem kell zacskóba vagy kosárba tenni, mert a lövés után teljesen lebénul, és nem csapódik össze, hogy vágáskor megsérüljön. Ez az eljárás más baromfira is vonatkozik. Használatakor nagy körültekintéssel kell eljárni, hogy ne okozzunk kellemetlen sérüléseket! A biztonság és a rugó élettartama érdekében a pisztolyt szétszerelt állapotban tárolja. A pisztoly minden része edzett acélból készül, ezért ne felejtse el zsírral tartósítani. Például a disznózsír alkalmas. A növényi zsírok, például a repce- vagy a napraforgóolaj teljesen alkalmatlanok. Bár nagyon jól megőrződnek, idővel a készülék meghibásodását okozzák, mivel megtapadnak. Az összeszerelés során ügyelni kell a kioldó keresztirányú fúrásának megfelelő helyzetére. Ha a pisztoly nem tölthető, ne panaszkodjon, csak fordítsa el a ravaszt 180°-kal az elsütő eltávolítása után. A pisztolyok biztosan nem tartoznak a gyerekek kezébe!
NAGY KARÁCSONYI AJÁNDÉK TENYÉSZŐKNEK!! Ez egy kábítófegyver, töltények nélkül - lövedékkel, 18 éven felüliek számára szabadon hozzáférhető - A kábítófegyver megvásárlásával a vevő megerősíti, hogy 18 éven felüli személy, és saját jogú személy - ezt a sofőr az OP-ellenőrző általi átadáskor ellenőrzi.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Szeretném megrendelni ezt a terméket. KÁBÍTÓ KÉSZÜLÉK - RUGÓS VÁGÓPISZTOLY, KISÁLLATOKHOZ - NYULAK, BAROMFI, HAL

Zákazník, 06.11.2023

A terméket a weboldalon tudja megrendelni. Termékkel kapcsolatos kérdés esetén állunk rendelkezésére az info@agrofortel.hu elérhetőségen. Köszönjük.

HU Support, 07.11.2023

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról