OPTIMIN baromfi 500 ml

Cikkszám: optimin_drubez_0,5L
Hűségpontok: 58

1,935 Ft 1,524 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 1,935 Ft

Raktáron

Az immunrendszer támogatása és a termelékenység növelésére
Az OPTIMIN kiváló táplálékkiegészítő azon fogságban tartott állatok számára, amelyek nem tudják kihasználni a szervezetük aktuális szükségleteinek megfelelő természetes táplálékválasztást, amely az életkorral, a nagy teljesítmény iránti igénnyel stb. is változik. Ez gyakran ezen állatok immunrendszerének gyengülését eredményezi, amelyek ilyenkor nagyon fogékonyak a különböző betegségekre. A szervezet ásványi anyag egyensúlyának felborulása szintén a teljesítmény, vitalitás stb. problémáihoz vezet.

Az OPTIMIN ásványi és egyéb anyagok speciális komplexét tartalmazza, figyelembe véve annak az állatcsoportnak az egyedi szükségleteit, amely számára a készítményt szánják. Az ásványi anyagok olyan formában vannak, amely biztosítja az egyes elemek maximális hatékonyságát, így az egyes elemek szintje a szervezetben kiegyensúlyozott. Az összes elem optimális szintje a szervezetben többek között előfeltétele a magas immunitásnak és a szervezet ellenálló képességének a fertőző és vírusos betegségekkel szemben. A haszonállatoknál a szervezetben lévő makro- és mikroelemek csökkent szintje miatti teljesítménycsökkenés negatív következményei is kiküszöbölhetők.

Az OPTIMIN magas hatékonyságát mind a természetes anyagok, mind pedig különösen a specifikus elektrolit arány fokozza, amely (az egyes elemek tartalmához hasonlóan) szintén az adott állatkategóriára optimalizált. Ez felgyorsítja a hatóanyagok átjutását a sejtmembránon keresztül a sejt belsejébe.

Az OPTIMIN a fenti okok miatt lényegesen hatékonyabb, mint a szokásos folyékony ásványi anyag kiegészítők (amelyek azonban természetüknél fogva akár 80%-kal hatékonyabbak a szilárd ásványi anyag kiegészítőkhöz képest).


Összetevők:


Ásványi anyagok

elektrolitok

természetes anyagok

kezelt ivóvíz

Táplálási utasítások:

Egész évben 10 ml-t adjon 1 liter takarmányvízhez.


A termék kombinálható és egyidejűleg adható bármely BENEFEED® márkájú, adott állatkategóriának megfelelő termékkel. Ezen termékek listája alább ezen az oldalon található, de minden termékből csak egy csomag van feltüntetve. További csomagok az adott termékkategóriában találhatók.


Tárolás:


Száraz és sötét környezetben, eredeti, lezárt csomagolásban tárolja. Felbontás után fokozatosan fogyassza el, ne tárolja a terméket hosszú ideig. A mikroszkopikus szilárd részecskék és enyhe üledék a természetes tartalomnak köszönhető, és nem káros a termékre.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról