OPTIMIN nyúl 1 liter

Cikkszám: optimin_kralik_1L
Hűségpontok: 76

2,541 Ft 2,001 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 2,541 Ft

Nincs raktáron

Immunrendszer erősítő és hozam növelő
Az OPTIMIN egy kiváló táplálék-kiegészítő fogságban tartott állatok számára, amelyek nem tudják felhasználni a természetes táplálékkiválasztást szervezetük aktuális szükségletei szerint, ami szintén változik az életkorral, a magas termelékenység igényével stb. Ez gyakran az immunrendszer gyengüléséhez vezet. ezeknek az állatoknak a rendszere, amelyek aztán nagyon fogékonyak különféle betegségekre. Az ásványi anyagok egyensúlyának felborulása a szervezetben problémákat okoz a termelékenységben, a vitalitásban stb.

Az OPTIMIN ásványi anyagok és egyéb anyagok speciális komplexét tartalmazza, figyelembe véve annak az állatkategóriának az egyéni igényeit, amelyre szánták. Az ásványi anyagok olyan formában vannak, amely biztosítja az egyes elemek maximális hatékonyságát, így a szervezetben az egyes elemek szintje kiegyensúlyozott. A szervezet összes elemének optimális szintje többek között szükséges előfeltétele a szervezet magas védekezőképességének és ellenálló képességének, például a fertőző és vírusos betegségekkel szemben. A haszonállatok esetében a termelékenység csökkenésének negatív következményei a szervezetben a makro- és mikroelemek csökkenése miatt megszűnnek.

Az OPTIMINE nagy hatékonyságát mind a természetes eredetű anyagok, mind pedig az elektrolitok specifikus aránya növeli, amely (hasonlóan az egyes elemek tartalmához) szintén egy meghatározott állatkategóriára van optimalizálva. Ezeknek köszönhetően felgyorsul a hatóanyagok átjutása a sejtmembránon keresztül a sejt belsejébe.

A fenti okokból kifolyólag az OPTIMIN lényegesen hatékonyabb, mint a szokásos folyékony ásványi állattáp-kiegészítők (amelyek azonban természetüknél fogva akár 80%-kal is hatékonyabbak a szilárd ásványi kiegészítőkhöz képest).

Hozzávalók:

  • ásványi anyagok
  • elektrolitok
  • természetes anyagok
  • kezelt ivóvíz

Etetési utasítások:

1 liter takarmányvízre 10 ml mennyiségben adják egész évben.

A készítmény kombinálható és egyidejűleg beadható a BENEFEED® márka bármelyik termékével, meghatározott állatkategóriák számára. Ezen termékek listája ezen az oldalon lejjebb található, azonban minden termékből csak egy csomag szerepel. Kiegészítő csomagolás a megfelelő termékkategóriában található.

Tárolás:

Száraz és sötét helyen, az eredeti zárt csomagolásban tárolandó. Felbontás után fokozatosan fogyassza, ne tárolja sokáig a terméket. A mikroszkopikus szilárd részecskék és az enyhe üledék a természetes anyagok tartalmának köszönhető, és nem a termék hibája.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról