Ózongenerátor AGROFORTEL-5000 mg / h - 65 W

Cikkszám: generator_1
Márka: AGROFORTEL
Hűségpontok: 1026

78,181 Ft 34,204 Ft 26,932 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 34,204 Ft

Nincs raktáron

Az AGROFORTEL ózongenerátor megszabadítja a levegőt a szagoktól és a baktériumoktól. Ez az ózonon keresztül történik, amely a levegő természetes része - az ózon tisztítja a szagokat. Az ózongenerátor utánozza ezt a természeti jelenséget, és több ózont szabadít fel, amely képes eltávolítani a nem kívánt szagokat és baktériumokat. Miután a generátort a levegő fertőtlenítésére használta, a helyiségek ismét szagtalanok és baktériummentesek maradnak.

Ezt a módszert általában a dohányosok autóinak fertőtlenítésére használják. Az ózongenerátor képes eltávolítani a szagokat és a baktériumokat.
A MŰKÖDÉS ALATT SEMMILYENET, ÁLLATOT vagy NÖVÉNYT NEM TÁROLNI A SZOBÁBAN A GENERÁTOR KIKAPCSOLÁSA UTÁN 1,5 óráig NE lépjen be a szobába.
Az ózongenerátor akár 5000 mg ózont képes előállítani egy óra alatt, és kis méretének köszönhetően szállítása nagyon egyszerű.
A folyamatos működés csak egyike az ózongenerátor három különböző módjának. Ezen üzemmód mellett időzítő is beállítható. Ennek a funkciónak a segítségével beállíthat egy időzítőt egy meghatározott időre, amelyre a generátor tisztítja a levegőt. Az időtartam legfeljebb 120 perc lehet.
A kompakt generátor nagyon energiatakarékos, ugyanakkor nagyon nagy teljesítményű, 60 W teljesítményű. A készülék mindössze 20 perc alatt képes 50 m³ levegő tisztítására. A takarítás során senki sem tartózkodhat a szobában. Ez a háziállatokra is vonatkozik.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról