BOROTTO LUMIA 16 EXPERT Teljesen automata tojáskeltető

Cikkszám: BR-0226
Hűségpontok: 3876

129,209 Ft 101,739 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 129,209 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

LUMIA 16 EXPERT Teljesen automata tojáskeltető baromfi tenyésztéssel

alkalmas víziszárnyasok és baromfi keltetésére - csirkéknek, fürjeknek, kacsáknak, pulykáknak, libáknak, de egzotikus madaraknak is. Automatikus forgatással akár 16db tojás a tojások kézi forgatásának lehetőségedigitális hőmérséklet-szabályozással 30-40°C-ig, digitális páratartalom-szabályozással - SIRIO automata légnedvesítő, víztartállyal, hőmérővel és páratartalom-mérővel és egy 12V-os autóadapterrel az esetleges áramkimaradás esetére.

Természetesen a csomaghoz tartozik egy magyar kézikönyv is, mely hasznos tanácsokat, tippeket, trükköket tartalmaz a sikeres keltetéshez. Ezen kívül szükség esetén tanácsokkal látjuk el vásárlóinkat a keltető megfelelő kiválasztásához, valamint gyakorlati tanácsokat a vízimadarak keltetéséhez és az üreges baromfihoz. 24 hónapos garanciát vállalunk, valamint garanciális és jótálláson túli szervizt is vállalunk.


A keltető kapacitása az egyes baromfifajták szerintKapacitás forgó ráccsal: 16 csirke, 64 fürj, 16 liba, 16 kacsa vagy 16 fácántojás.

Tojásforgató rendszer

A keltető lehetővé teszi a tojások automatikus forgatását egy olyan modul segítségével, amely 1 órás időközönként periodikusan forgatja a forgórácsba helyezett tojásokat.  A forgó rács egyedi, a víziszárnyasok és baromfik minden tojásméretének befogadására alkalmas présekkel van felszerelve. Szükség esetén lehetőség van a tojások manuális (kézzel) forgatására is a keltetőben a modul leválasztásával és a keltetőből a forgó rács eltávolításával és a tojások közvetlenül a rácsra - a keltetőalapra helyezésével. Alapértelmezés szerint ezt a rácsot csak a keltetés utolsó 2-3 napjára használják, amikor a petéket eltávolítják a forgó rácsról és erre a rácsra helyezik, ahol már nem forgatják őket, hogy a magzat megtalálja a legmegfelelőbb utat. ki a héjból, és így sikeresen kikelnek a baromfiban.
Systém otáčení vajec LUMIA 8 EXPERT


Hőmérséklet beállítása és szabályozása

A hőmérsékletet az elektronikus vezérlőegység kezelőpanelén lehet beállítani és esetleg tovább szabályozni 30 és 40°C között, 0,1°C pontossággal, nézze az alábbi képet. A panel digitális kijelzővel van felszerelve, hőmérsékletjelzővel és a szükséges keltetési beállításokhoz szükséges vezérlőgombokkal.

Regulace teploty LUMIA 8 EXPERT

Páratartalom beállítása és szabályozása

A páratartalom szabályozása automatikusan történik a SIRIO automatikus párásító csatlakoztatásával. A páratartalom 40-75% tartományban állítható és esetleg tovább szabályozható a kezelőpanel segítségével. A panel digitális kijelzővel van felszerelve páratartalom-jelzővel és vezérlőgombokkal az automatikus párásító szükséges beállításához.

LUMIA 8 EXPERT

A tojásforgatás, a hőmérséklet és a páratartalom nagyon fontos tényező a baromfi inkubációjában, és fontos a helyes eljárás és értékek betartása a sikeres keltetéshez! További értékes tanácsok, amelyek segíthetnek a magas keltethetőség elérésében, megtalálhatók az útmutatóban.

Inkubace vajec u líhně LUMIA 8 EXPERT- 16 kachních vajec
-- 16 bažantích vajec
--- 64 křepelčích vajec
---- 16 husích vajec
A csomagolás méretei 41x35x40 cm
A forgatórács kapacitása 16 slepičích vajec
A keltető méretei 39 x 34 x 24 cm
Átlagos energiafogyasztás a keltetéshez 40 W
Hőmérséklet és páratartalom riasztó Ne
Hőmérséklet szabályozása Ano - digitálně
Hőmérséklet tartomány 30oC - 40oC
Hőmérsékletjelző Ano - s přesností na 0,1 °C
Maximális energiafogyasztás a keltetéshez 60 W
Páratartalom jelző Ano
Páratartalom szabályozás Ano - automaticky
Páratartalom tartomány 40% - 75%
Tápfeszültség 230 V AC, 50/60HZ
Tojásforgatás Automatické - každou 1 hodinu

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést
Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról