CIMUKA CT60SH AUTOMATIC Teljesen automatikus tojáskeltető

Cikkszám: BR-0194
Hűségpontok: 6784

226,128 Ft 178,054 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 226,128 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

CIMUKA CT60SH AUTOMATIC Teljesen automatikus tojáskeltető 

alkalmas víziszárnyasok és baromfi keltetésére - csirkék, fürjek, kacsák, pulykák, libák és fácánok számára. Automatikus forgatással (2 db forgórács a csomagban) 60 tyúktojásig - a tojások kézi forgatásának lehetősége (2 db letöltő kosár a csomagban), hőmérséklet- és páratartalom riasztóval, 36,6 és 38,3°C közötti hőmérséklet szabályozással, automatikus páratartalom szabályozással, hőmérővel és higrométerrel.

Természetesen a csomaghoz tartozik egy magyar kézikönyv is, mely hasznos tanácsokat, tippeket, trükköket tartalmaz a sikeres keltetéshez. Ezen kívül szükség esetén tanácsokkal látjuk el vásárlóinkat a keltető megfelelő kiválasztásához, valamint gyakorlati tanácsokat a vízimadarak keltetéséhez és az üreges baromfihoz. 24 hónapos garanciát vállalunk, valamint garanciális és jótálláson túli szervizt is vállalunk.

A keltető kapacitása az egyes baromfifajták szerint

* 12 db CIMUKA QT13 fürjtojásprés vásárlásakor 
** 8 db CIMUKA GT03 libatojás prés vásárlásakor

 

Tojásforgató rendszer

A keltető lehetőséget kínál az automatikus tojásforgatásra két egymástól független Cimuka CNT30A forgó rács segítségével (a csomag tartalmazza, nem szükséges mindkét forgó rács használata keltetéskor), amelyek rendszeresen, 2 órás időközönként forgatják a tojásokat. A forgó rácsok csirke- vagy kacsatojás méretének megfelelő présekkel vannak felszerelve. Ahhoz, hogy az automatikus forgatást más méretű tojások keltetésekor is használni lehessen, a baromfi fajtájának megfelelő préseket kell vásárolni, tekintse a fenti áttekintést. Szükség esetén lehetőség van a tojások kézi (kézzel) forgatására is a keltetőben úgy, hogy a keltetőből a forgó rostélyokat leszedjük és a tojásokat közvetlenül a keltetőkosárba helyezzük (2 db a csomag tartalmazza). Ezeket a kosarakat alapesetben csak a keltetés utolsó 2-3 napjában használják, amikor a petéket kiveszik a forgó rácsokból és ezekbe a kosarakba helyezik, ahol már nem forgatják őket, hogy a magzat megtalálja a legmegfelelőbbet. kijutnak a héjból, és így sikeresen kikelnek a baromfiban.Hőmérséklet beállítása és szabályozása

A hőmérséklet az elektronikus vezérlőegység kezelőpanelén 0,1°C pontossággal 36,6 és 38,3°C között állítható be, és esetleg tovább szabályozható, nézze az alábbi képet. A panel digitális kijelzővel van felszerelve, amely a hőmérsékletet és a páratartalmat mutatja, a szükséges keltetési beállításokhoz szükséges vezérlőgombokkal, valamint egy riasztóval, amely a beállított alacsony vagy magas érték túllépése esetén riasztást ad.

kontrola_a_nastaveni_teploty_v_lihni_cimuka_ct120sh


Páratartalom beállítása és szabályozása

A páratartalom a fentebb említett elektronikus vezérlőegység kezelőpanelén a 40-80%-os tartományban, 1%-os pontossággal állítható be és esetleg automatikusan tovább szabályozható. Ahhoz, hogy a páratartalom automatikusan szabályozható legyen, a keltetés megkezdése előtt szükséges az egyes tározókba vizet önteni, amiből aztán fokozatosan elpárolog a víz és így a beállított értékeknek megfelelően kialakítja a szükséges páratartalmat. A hozzáadott víz optimális hőmérséklete 25-30°C körüli (hideg víz nem ajánlott). A keltető egy alsó tartállyal van felszerelve, amelybe az utasításoknak megfelelően manuálisan adagolják a vizet (minél több víz van az felső tartályban, annál magasabb a páratartalom) és egy felső víztárolóval (4 literes tartály), amelybe szintén vizet kell adagolni. manuálisan az inkubáció során, majd onnan a vizet automatikusan a szabadalmaztatott HUMISONIC rendszerbe pumpálják, amely már a beállított értékek szerint szabályozza a páratartalmat.

     

Az aktív időszakos tojáshűtés funkciója

Baromfi esetében, ahol a tojásokat keltetés közben le kell hűteni, majd harmatozni kell, használhatja az aktív időszakos hűtés funkciót, amely rendszeres időközönként automatikusan alacsonyra csökkenti a hőmérsékletet és a páratartalmat, ezáltal lehűti a tojásokat. és a baromfi viselkedésének szimulálása, hogy a kikelés során egy bizonyos ideig elhagyja a fészket, hogy igya és táplálkozzon. A hűtési fázis végén a keltető automatikusan megnöveli a páratartalmát, hogy szimulálja a tojásharmatot, ami a természetben úgy történik, hogy a baromfit a szünetben áztatják, majd nedvesen visszaülik a tojásokra.


A tojások forgatása, a hőmérséklet és a páratartalom nagyon fontos tényezők a baromfi keltetése során, és fontos a helyes eljárás és értékek betartása a sikeres keltetés érdekében!  További értékes tippekért, amelyek segíthetnek a magas keltethetőség elérésében, kérjük, olvassa el az útmutatót.


Gyakorlati minta

FOTO-CT


 

- 60 kachních vajec
-- 72 bažantích vajec
--- 108 křepelčích vajec
12 darab CIMUKA QT13 fürjtojástartó vásárlásakor 156 křepelčích vajec
8 db CIMUKA GT03 libatojástartó vásárlása esetén 24 husích vajec
A csomagolás méretei 40,5x64x54 cm
A forgatórács kapacitása 60 slepičích vajec
Átlagos leadott teljesítmény 50 W
Hőmérséklet és páratartalom riasztó Ano - viz mezní hodnoty
Hőmérséklet szabályozása Ano - digitálně
Hőmérséklet tartomány 36,6 - 38,3 °C
Hőmérsékletjelző Ano - s přesností na 0,1 °C
Maximális leadott teljesítmény 140 W
Méretek 36 x 60 x 50 cm
Páratartalom jelző Ano - s přesností na 1 %
Páratartalom szabályozás Ano - automaticky
Páratartalom tartomány 40 - 80 %
Tápfeszültség 230 V, 50HZ
Tojásforgatás Automatické - každé 2 hodiny

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról