A NAGY RENDELÉS MENNYISÉG TEKINTETÉBEN A KISTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI IDŐJE 7-9 NAP. NAGYTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA (tyúkházak, kifutók stb.) 2-3 NAP.

CIMUKA TYK60-03-TA Kiegészítő ketrec baromfi tenyésztéshez

Cikkszám: BR-0345
Hűségpontok: 1938

64,596 Ft 50,863 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 64,596 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

CIMUKA TYK60-03-TA Kiegészítő ketrec baromfi tenyésztéshez 

1-3 tyúk tenyésztésére alkalmas baromfi ketrec szabadalmaztatott Comfortplast technológiával, méretei 98x67x66 cm. Ez egy 1 szintes, 3 rekeszes ketrec, mely saját tojókonténerrel van felszerelve csirketojások számára, etetővel, ráccsal a takarmánypazarlás megelőzésére, itatóval, tartály nélküli vízellátással. A ketrecek műanyagból készültek, amelyek ellenállnak a csirkeürüléknek és a baktériumoknak – nagyon egyszerű a ketrec és az ürülék karbantartása. A ketrecek 3 emelet magasságig egymásra rakhatók.


Baromfi ketrec méretei

Baromfi tenyésztésre szánt összetett ketrec méretei kerekekkel, a víztartállyal, az etetővel és a tojótálcákkal együtt 98 x 67 x 66 cm.

A Cimuka TYK-03 baromfiketrecek a következő termékekkel kombinálhatók (raktározhatók): CIMUKA BYK-03 fürjketrec, Cimuka CB40-03 baromfitenyésztő ketrec, Cimuka CB25-03 baromfitenyésztő ketrec, Cimuka GL40-03 baromfitenyésztő ketrec.

A ketrec egyes részeinek méretei az alábbi ábrán láthatók:

Rozměry klece TYK-03-1K

 
Energiarendszer

Az egyes rekeszek automatikus bimbó-itatókkal vannak felszerelve, amelyek problémamentes és higiénikus módot biztosítanak a tyúkok ketrecben történő etetésére. A bimbóitatóhoz további tálak is tartoznak a csepegtető vízhez, amelyek a mellbimbó és a tál közötti keskeny résnek köszönhetően megakadályozzák a tyúkok átnedvesedését. A vizet tömlőrendszeren keresztül vezetik az automata itatókhoz.


Táplálási rendszer

A ketrecek függő nagy kapacitású etetőkkel vannak felszerelve, így tyúkonként akár 2 napos takarmányellátást biztosítanak. Az adagolók kiváló minőségű műanyagból készültek, ellenállnak az ütéseknek és nagyon könnyen karbantarthatók. Ezenkívül az etetők speciális ráccsal vannak felszerelve, amely megakadályozza, hogy a tyúkok kiássák a takarmányt, és így nem pazarolják el. A rácsot úgy tervezték, hogy megfelelő mozgást biztosítson a takarmányfogyasztás során.

Krmítka u klecí CIMUKA


Ketrecek karbantartása és az ürülék kitisztítása

A speciálisan baromfi számára kialakított alap nagyobb kényelmet biztosít állás és járás közben. Az anyag rugalmas szerkezete megakadályozza a lábproblémák kialakulását. Az elliptikus forma növeli a teljes szerkezet szilárdságát és egyben csökkenti az ürülék tapadását. A baromfiketrecek higiénikusak a ketrec alatt elhelyezett visszahúzható alomtálcának köszönhetően. Ez a rendszer kiküszöböli a káros baktériumok elszaporodását a ketrecben, és megakadályozza a baromfi esetleges megbetegedését.

Elliptikus alap tojótálcával tyúktojások számára

A speciálisan fürjekhez tervezett alap nagyobb kényelmet biztosít állás, járás és párzás közben. Az elliptikus forma növeli a teljes szerkezet szilárdságát és egyben csökkenti az ürülék tapadását. Az anyag rugalmas szerkezete megakadályozza a lábproblémák kialakulását. Az alap lejtése biztosítja, hogy a tojásokat külön gyűjtse a tojótartályban. Így megmentheti a sérült vagy megrepedt tojásokat, nem kell ürülékkel borított tojásokkal foglalkoznia, vagy a ketrecben felejtett tojásokat keresnie, és összességében időt takaríthat meg a tojásgyűjtés során."COMFORTPLAST" technológia

Logo COMFORTPLAST

A CIMUKA cégnél szerzett 30 éves ketrecgyártási tapasztalat alapján jött létre - tudományos kutatás, gyakorlati tapasztalat és a baromfitenyésztők igényeinek kombinációja a világ minden táján. 2011 óta ezt a technológiát a CIMUKA baromfitelepeken is alkalmazzák, amelyeket jelenleg a világ több mint 50 országában kínálnak. A versenytársakhoz képest a baromfitenyésztők 100%-ban újrahasznosított, rendkívül ellenálló műanyagból készülnek, amely a baromfiürülékkel közvetlenül érintkezve nem rozsdásodik és nem bomlik le. A műanyag baromfitelepeken az éles peremek okozta sérülések kockázata is kiküszöbölhető, és higiénikusan nagyon könnyen karbantarthatók. A "COMFORTPLAST" technológiával felszerelt CIMUKA baromfitelepeket a könnyű kezelés és a szabványos csomagszállítás érdekében csomagolják. A csomag különálló részekből áll, amelyeket a termék megfelelő működése érdekében az alábbi egyszerűképes utasítások szerint kell összeszerelni.

A csomagolás méretei 97x60x15 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról