CIMUKA BYK-03-TA Kiegészítő ketrec fürjek számára

Cikkszám: BR-0150
Hűségpontok: 1599

53,289 Ft 41,960 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 53,289 Ft

Raktáron

CIMUKA BYK-03-TA Ketrec fürjek számára

18-30 fürj tenyésztésére alkalmas fürjketrec szabadalmaztatott Comfortplast technológiával, méretei 98 x 65 x 35 cm. Ez egy 1 szintes, keret nélküli kiegészítő ketrec, 3 rekesszel, mely fel van szerelve fürjtojás tojókonténerrel, takarmánypazarlás elleni ráccsal ellátott etetővel, tartály nélküli vízellátással ellátott itatóval. A ketrecek műanyagból készültek, amelyek ellenállnak a fürjürüléknek és a baktériumoknak – nagyon egyszerű a ketrec és az ürülék karbantartása.


A fürjek ketrecének méretei

Az összecsukott fürj ketrecének méretei az etetővel és a tojótálcákkal együtt 98 x 65 x 35 cm.

A Cimuka BYK-03 fürjtenyésztő ketrec kiegészítő emelete a következő termékekkel kombinálható (rakható): Cimuka CB40-03 baromfitenyésztő, Cimuka CB25-03 baromfitenyésztő, Cimuka GL40-03 baromfitenyésztő ketrec.

A ketrec egyes részeinek méretei az alábbi ábrán láthatók:

 

Rozměry klece na křepelky CIMUKA

Táplálási rendszer

A ketrecek függő nagy kapacitású etetőkkel vannak felszerelve, így fürjenként akár 2 napos takarmányt biztosítanak. Az adagolók kiváló minőségű műanyagból készültek, ellenállnak az ütéseknek és nagyon könnyen karbantarthatók. Ezenkívül az etetők speciális ráccsal vannak felszerelve, amely megakadályozza, hogy a fürjek kiássák a takarmányt, és így nem pazarolják el. A rácsot úgy tervezték, hogy megfelelő mozgást biztosítson a takarmányfogyasztás során.

Krmítka u klecí na křepelky CIMUKA


Energiarendszer

Az egyes rekeszek automatikus bimbó-itatókkal vannak felszerelve, amelyek problémamentes és higiénikus módon biztosítják a fürjek ketrecben történő etetését. A bimbóitatóhoz további csepegtető tálak is tartoznak, amelyek a mellbimbó és a tál közötti keskeny résnek köszönhetően megakadályozzák a fürjek átázását. A vizet tömlőrendszeren keresztül vezetik az automata itatókhoz.

Napaječky u klecí na křepelky CIMUKA


Elliptikus alap fürjtojás tojótálcával

A speciálisan fürjekhez tervezett alap nagyobb kényelmet biztosít állás, járás és párzás közben. Az elliptikus forma növeli a teljes szerkezet szilárdságát és egyben csökkenti az ürülék tapadását. Az anyag rugalmas szerkezete megakadályozza a lábproblémák kialakulását. Az alap lejtése biztosítja, hogy a tojásokat külön gyűjtse a tojótartályban. Így megmentheti a sérült vagy megrepedt tojásokat, nem kell ürülékkel borított tojásokkal foglalkoznia, vagy a ketrecben felejtett tojásokat keresnie, és összességében időt takaríthat meg a tojásgyűjtés során.

Snáškový zásobník u klecí na křepelky CIMUKA


"COMFORTPLAST" technológia

Logo COMFORTPLAST

A CIMUKA cégnél szerzett 30 éves ketrecgyártási tapasztalat alapján jött létre - tudományos kutatás, gyakorlati tapasztalat és a baromfitenyésztők igényeinek kombinációja a világ minden táján. 2011 óta ezt a technológiát a CIMUKA baromfitelepeken is alkalmazzák, amelyeket jelenleg a világ több mint 50 országában kínálnak. A versenytársakhoz képest a baromfitenyésztők 100%-ban újrahasznosított, rendkívül ellenálló műanyagból készülnek, amely a baromfiürülékkel közvetlenül érintkezve nem rozsdásodik és nem bomlik le. A műanyag baromfitelepeken az éles peremek okozta sérülések kockázata is kiküszöbölhető, és higiénikusan nagyon könnyen karbantarthatók. A "COMFORTPLAST" technológiával felszerelt CIMUKA baromfitelepeket a könnyű kezelés és a szabványos csomagszállítás érdekében csomagolják. A csomag különálló részekből áll, amelyeket a termék megfelelő működése érdekében az alábbi egyszerűképes utasítások szerint kell összeszerelni.


A csomagolás méretei 97x60x14 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról