CIMUKA CB40-03-TA Kiegészítő baromfitenyésztő

Cikkszám: BR-0235
Hűségpontok: 3149

104,979 Ft 82,661 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 104,979 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

CIMUKA CB40-03-TA a baromfitenyésztő további emelete

40-45 csirke tenyésztésére alkalmas kiegészítő baromfitenyésztő emelet, szabadalmaztatott Comfortplast technológiával, 104 x 64 x 49 cm-es méretekkel. Ez egy 1 szintes, keret nélküli ketrec 3 rekesszel, állítható termosztáttal és izzó kivezetéssel ellátott fűtőrúddal, táplálékpazarlás elleni ráccsal ellátott etetőkkel, tartály nélküli vízellátással ellátott itatókkal.


A baromfitenyésztő kapacitása az egyes baromfifajok szerintA baromfitenyésztő méretei

Az összeszerelt baromfitenyésztő méretei a fűtőegységgel és az etetővel együtt 104 x 64 x 49 cm.

A Cimuka CB40-03 baromfitenyésztő kiegészítő emelete a következő termékekkel kombinálható (rakható): Cimuka CB25-03 baromfitenyésztő , Cimuka BYK-03 fürjketrec, Cimuka GL40-03 baromfiketrec.

Az egyes ketrecrekeszek méreteit az alábbi ábra mutatja:

CIMUKA CB40-03-xK obrB

Állítható fűtési rendszer fényforrással

A fiókák növekedéséhez szükséges hőt és fényt a baromfitelep automata fűtőegysége biztosítja. Az egység elektronikus termosztáttal van felszerelve, mellyel 0-40°C tartományban lehet szabályozni a hőmérsékletet. Az egység fűtőrésze természetesen védőburkolattal van ellátva, amely megakadályozza, hogy a fiókák hozzáérjenek a fűtőkábelhez, és nincs égési sérülés veszélye. A fűtőegység stabil fényforrást is biztosít egy izzó (nem tartozék) segítségével. Az izzó szükséges teljesítményét annak a helyiségnek a hőmérsékletétől függően kell meghatározni, ahol a baromfiól elhelyezésre kerül, és nem haladhatja meg a 75 W-ot. További információért kérjük, olvassa el az alábbi útmutatót.Táplálási rendszer

A csomag három hordozható etetőtálat tartalmaz a csibék életének első napjaira, valamint a baromfitenyésztő egy akasztós nagy kapacitású etetővel is fel van szerelve, amely akár 2 napi takarmányellátást biztosít minden fióka számára. Az adagolók kiváló minőségű műanyagból készültek, ellenállnak az ütéseknek és nagyon könnyen karbantarthatók. Ezenkívül az etetők speciális ráccsal vannak felszerelve, amely megakadályozza, hogy a fiókák kiássák a takarmányt, és így nem pazarolják el. A rácsot úgy tervezték, hogy megfelelő mozgást biztosítson a takarmányfogyasztás során.

CIMUKA CB40-03-xK obrD


Energiarendszer

A tenyésztő két kalapitatóval van felszerelve a fiókák életének első napjaira, valamint két állítható magasságú bimbós itatóval, amelyek problémamentes és higiénikus módon biztosítják a fiókák ketrecben történő etetését. A bimbós itatók részét képezik a további vizes tálak, amelyek kiváló minőségű automata itatókat hoznak létre, és megakadályozzák, hogy a fiókák eláztassák azokat. A vizet tömlőrendszeren keresztül vezetik az automata itatókba.

CIMUKA CB40-03-xK obrE

"COMFORTPLAST" technológia

Logo COMFORTPLAST

A CIMUKA cégnél szerzett 30 éves ketrecgyártási tapasztalat alapján jött létre - tudományos kutatás, gyakorlati tapasztalat és a baromfitenyésztők igényeinek kombinációja a világ minden táján. 2011 óta ezt a technológiát a CIMUKA baromfitelepeken is alkalmazzák, amelyeket jelenleg a világ több mint 50 országában kínálnak. A versenytársakhoz képest a baromfitenyésztők 100%-ban újrahasznosított, rendkívül ellenálló műanyagból készülnek, amely a baromfiürülékkel közvetlenül érintkezve nem rozsdásodik és nem bomlik le. A műanyag baromfitelepeken az éles peremek okozta sérülések kockázata is kiküszöbölhető, és higiénikusan nagyon könnyen karbantarthatók. A "COMFORTPLAST" technológiával felszerelt CIMUKA baromfitelepeket a könnyű kezelés és a szabványos csomagszállítás érdekében csomagolják. A csomag különálló részekből áll, amelyeket a termék megfelelő működése érdekében az alábbi egyszerű, képes utasítások szerint kell összeszerelni.


Videós útmutató az összeszereléshez:

 

A csomagolás méretei 97x60x15 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról