PUISOR IO-103 Tojáskeltető

Cikkszám: BR-0004
Hűségpontok: 843

28,090 Ft 22,118 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 28,090 Ft

Raktáron

PUISOR IO-103 Tojáskeltető - keltető baromfival

Vízimadarak és ásós baromfi keltetésére alkalmas tojáskeltető, 51 db csirketojás félautomata forgatásával, kézi tojásforgatási lehetőséggel. Hőmérsékletszabályozás nélkül , optimális értékre állítva, kézi páraszabályozással, hőmérő nélkül, páratartalom mérő nélkül. Vízimadarak keltetésére és üreges baromfira alkalmas tojáskeltető - csirkék, fürjek, kacsák, pulykák, libák és fácánok számára.

Természetesen a csomaghoz tartozik egy magyar kézikönyv is, mely hasznos tanácsokat, tippeket, trükköket tartalmaz a sikeres keltetéshez. Ezen kívül szükség esetén tanácsokkal látjuk el vásárlóinkat a keltető megfelelő kiválasztásához, valamint gyakorlati tanácsokat a vízimadarak keltetéséhez és az üreges baromfihoz. 24 hónap garanciát vállalunk és garancián túli szervizt biztosítunk.


A keltető kapacitása az egyes baromfifajták szerint

* kapacitás a PUISOR 1.0.ALP fürjtojástartó vásárlásakor
** kapacitás a forgó rács használata nélkül

 

Tojásforgató rendszer

A keltető lehetőséget kínál a tojások félautomata forgatására egy kar segítségével, amellyel manuálisan tetszés szerint forgatja a forgatható rácsba helyezett tojásokat, ideális esetben szabályos időközönként - legalább a reggel és este. A forgó rostély csirke-, kacsa- vagy fácántojás méretű tojástartókkal felszerelt. Ahhoz, hogy a félautomata forgatást fürjtojások kelése közben is használni lehessen, PUISOR 1.0.ALP tartókat szükséges vásárolni. Szükség esetén (pl. olyan libatojások esetében, amelyek nem férnek el a forgórács rúdjaiban) a keltetőben a kar kihúzásával és a forgórácsok eltávolításával a keltetőben kézzel is meg lehet forgatni a tojásokat a kar meghúzásával és a forgó rácsok eltávolításával a keltetőből és a tojásokat közvetlenül a rácsra - a keltetőalapra helyezve. Alapértelmezés szerint ez a rács csak a keltetés utolsó 2-3 napjában használatos, amikor a tojásokat el kell távolítani a forgó rácsokból, és erre a rácsra helyezni, ahol már nincsenek forgatva, hogy a magzat megtalálja a legmegfelelőbb utat ki a héjból, és így sikeresen kelés arány érhető el.

system_rotaceni_vajec_puisor_IO-103 ábra


Hőmérséklet beállítása és szabályozása

A hőmérsékletet a gyártó 37,7°C-os optimális értékre állítja be ±0,5°C-os lehetséges eltéréssel a keltető helyétől és a helyiség hőmérsékletétől függően. A helyiség hőmérsékletének, ahol a keltető található, 20-25°C között kell lennie . A keltetőben lévő hőmérséklet aktuális értékét egy külső hőmérő ellenőrzi , amelyet ajándékba kap, amikor megvásárolja ezt a keltetőt.

szabályozás_és_hőmérséklet_beállítás_a_lihni_puisor_io-103-ban

 
Páratartalom beállítása és szabályozása

A páratartalom szabályozása manuálisan történik a víz kézi adagolásával a vízcsatornákba, amelyek a keltető aljzatában a keltetőalap alatt találhatók. A hozzáadott víz optimális hőmérséklete 25-30°C körüli (hideg víz nem ajánlott). A kezdeti víztöltés a keltetőalap és a forgórács felhelyezése előtt történik. A keltetőben az aktuális páratartalom értékét egy külső nedvességmérővel ellenőrizhető, amelyet ajándékba kap, amikor megvásárolja ezt a keltetőt. A keltetés során a vizet úgy töltjük fel, hogy felnyitjuk a felső fedelet, eltávolítunk egy tojást, és vizet öntünk a csatornába közvetlenül az alsó rácson keresztül.
dolevani_vody_do_lihne_puisor_io-103

A tojásforgatás, a hőmérséklet és a páratartalom nagyon fontos tényező a baromfi inkubációjában, és fontos a helyes eljárás és értékek betartása a sikeres keltetéshez! További értékes tanácsok, amelyek segíthetnek a magas kelési arány elérésében, megtalálhatók az útmutatóban.

incubation_u_lihne_PUISOR 3. ábra- 51 kachních vajec
-- 51 bažantích vajec
A forgatórács kapacitása 51 slepičích vajec
A PUISOR 1,0.ALP fürjtojástartó vásárlásakor 102 křepelčích vajec
Átlagos leadott teljesítmény Neuvedeno od výrobce
Forgatórács használata nélkül 35 husích vajec
Hőmérséklet és páratartalom riasztó Ne
Hőmérséklet szabályozása Ne - nastavena na optimální hodnotu
Hőmérséklet tartomány Fixně 37,7°C možná odchylka ±0,5°C dle prostředí
Hőmérsékletjelző Ne
Maximális leadott teljesítmény 100 W
Méretek O 48 x 25 cm
Páratartalom jelző Ne
Páratartalom szabályozás Ano - manuálně
Páratartalom tartomány Ne
Tápfeszültség 230 V, 50HZ
Tojásforgatás Poloautomatické - dle vašich možnost

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról