RABITIN NYULAKNAK 1000 ML

Cikkszám: rabitin_kralik_1L
Hűségpontok: 122

4,065 Ft 3,201 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 4,065 Ft

Raktáron

A nyulak szaporodásának és nevelésének javítása.
A RABITIN olyan anyagok speciális komplexét tartalmazza, amelyek javítják a tenyészállatok szaporodását. Minden hatóanyag olyan formában van, amely biztosítja mindegyikük maximális hatékonyságát.

A RABITIN elősegíti a spermatogenezist a hímeknél azáltal, hogy növeli az ejakulátum minőségét, különösen a spermiumok mennyiségét és mozgékonyságát. A nőstényeknél jobb megtermékenyítés és ennek következtében jobb magzati fejlődés következik be. A RABITIN-nak köszönhetően a kölykök nagyobb súllyal, immunitással és vitalitással születnek, ami pozitív hatással van egészségükre és fejlődésükre a következő életszakaszban.


A RABITIN-t a fiatal nyulaknak születésük után is adni kell, hogy megőrizzük magasabb vitalitásukat és immunitásukat, ami alacsonyabb elhullást eredményez.


A RABITIN olyan esetekben is alkalmazható, amikor a vázizomzat növekedését kívánatos fokozni, például haszonállatok, illetve bemutató- vagy sportcélú állatok esetében.


A termék magas hatékonysága a speciális gyártási technológiának köszönhető, ahol a hatóanyagokat a gyomorban és az emésztőrendszerben történő lebontástól az obdukció védi. Ez a védőbevonat fokozatosan bomlik le, amíg a hatóanyag teljes mértékben, maximális hatékonysággal szabadul fel a szervezetben. 


Ennek a technológiának jelentős előnye, hogy az oldatban egy speciális tartó és szigetelő szivacsszerű mikroszerkezet alakul ki, amely megakadályozza, hogy a hatóanyagok megtapadjanak a tápvízelosztó rendszer falán vagy az adagolókban. Ez kiküszöböli annak veszélyét, hogy a nem kívánt organizmusok elszaporodjanak ezeken a maradékokon, és később minden állatra átterjedjenek.


Összetevők:


L-karnitin

Vitaminok

természetes anyagok

kezelt ivóvíz

Táplálási utasítások:


Adagoljon 1 ml-t 1 kg testtömegenként az ivóvízbe vagy az adag szilárd összetevőjébe. A termék folyamatosan adható a vázizomzat növekedésének fokozására.


A termék kombinálható és egyidejűleg adható bármely BENEFEED® márkájú, adott állatkategóriára vonatkozó termékkel. Ezen termékek listája alább ezen az oldalon található, azonban minden termékből csak egy csomag van feltüntetve. További csomagok az adott termékkategóriában találhatók.

Tárolás:


Száraz és sötét környezetben, eredeti, lezárt csomagolásban tárolja. Felbontás után fokozatosan fogyassza el, ne tárolja a terméket hosszú ideig. A mikroszkopikus szilárd részecskék és enyhe üledék a természetes tartalomnak köszönhető, és nem káros a termékre.

Dob átmérője (cm) 24 vajec

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról