RABITIN NYULAKNAK 500 ML

Cikkszám: rabitin_kralik_0,5L
Hűségpontok: 85

2,834 Ft 2,231 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 2,834 Ft

Raktáron

Sajnáljuk, de üzleti okokból ezt a terméket a Magyar Köztársaság területére nem áll módunkban kiküldeni.

Az utódok szaporodásának és nevelésének javítása.

A RABITIN egy speciális anyagkomplexet tartalmaz, amely javítja a gazdasában tartott állatok szaporodását. Minden hatóanyag olyan formában van, amely biztosítja mindegyikük maximális hatékonyságát.

A RABITIN a hímeknél támogatja a spermatogenezist, mivel javítja az ejakulátum minőségét, különösen a spermiumok számát és mobilitásukat. A nőstényeknél nagyobb arányú a megtermékenyítés, és ennek következtében a magzatok is jobban fejlődnek. A RABITIN-nek köszönhetően a kölykök nagyobb súllyal, immunitással és vitalitással születnek, ami pozitív hatással van egészségükre és fejlődésükre életük következő időszakában.

A RABITIN már születés után adható fiatal nyulaknak, így megőrizve magasabb vitalitásukat és immunitásukat, ami alacsonyabb mortalitásukban is megmutatkozik.

A RABITIN olyan esetekben is használható, amikor kívánatos a vázizomzat növekedésének fokozása, például haszonállatok vagy kiállítási és sportcélú állatok esetében.

A készítmény nagy hatékonysága a speciális gyártási technológiának köszönhető, ahol a hatóanyagokat a gyomorban és az emésztőrendszerben bevonat védi a lebomlástól. Ez a védőbevonat fokozatosan lebomlik így a hatóanyag fokozatosan, teljes mértékben felszabadul a szervezetben, maximális hatékonysággal.

Ennek a technológiának jelentős előnye, hogy az oldatban egy speciális tartó- és szigetelő szivacsos mikrostruktúra jön létre, amely megakadályozza, hogy a hatóanyagok a tápvízelosztó falaira vagy az ivókutakra tapadjanak. Ez kiküszöböli annak a veszélyét, hogy a nemkívánatos organizmusok elszaporodjanak ezeken a maradványokon, és ezt követően átterjedjenek az összes állatra.

Összetétel:

  • L-karnitin
  • vitaminok
  • természetes anyagok
  • növényi kivonatok
  • kezelt ivóvíz

Adagolás:

Naponta az itatóvízbe vagy a takarmányra 1 ml/1 testömeg kg mennyiségben. A vázizomzat gyorsabb növekedése érdekében a készítmény folytonosan adagolható.

A készítmény minden BENEFEED® márkájú termékkel kombinálható és egyidejűleg használható. A termékek listája megtalálható alább az oldalon, azonban minden termékből csak egy csomag szerepel. Kiegészítő csomagolás a megfelelő termékkategóriában megtalálható.

Tárolás:

Tárolja száraz, hűvös helyen az eredeti lezárt konténerekben. Megnyitása után fokozatosan felhasználható, a terméket hosszú ideig ne tárolja. Az időnként fellépő üledékképződés természetes jelenség és nem minőségi hiba. Használat előtt felrázandó.

Dob átmérője (cm) 24 vajec

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról