Elektromos kerítéskészlet smart farm - RF forrás 8 J - központi WiFi átjáró - Monitor MX10 INGYEN

Cikkszám: FE-8097
Márka: VNT electronics s.r.o.
Hűségpontok: 6299

209,975 Ft 165,335 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 209,975 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás
Az elektromos kerítés készlet RF generátorral és központi FENCE WiFi GATEWAY GW100 lehetővé teszi az eszköz azonnali csatlakoztatását a kerítés felhőhöz és a távirányítót mobiltelefonon, tableten vagy számítógépen keresztül.
A nagy teljesítményű kerítésenergiájú DUO RF EDX80 kombinált generátor 8 J teljesítményével akár 80 km-es beépítési hosszig alkalmas hosszú kerítésekhez, valamint olyan helyekre, ahol biztosítani kell a maximális teljesítményt és megbízhatóságot. A generátor univerzálisan használható szinte minden típusú állathoz, mint például lóhoz, juhhoz, szarvasmarhához, sertéshez vagy kecskéhez. Használható a föld vagy a termés védelmére is a vadon élő állatoktól, vaddisznóktól vagy olyan kisebb kártevőktől, mint a vidra, nyest és hód. Kisebb állatoknak és kölykeiknek is alkalmas a csökkentett teljesítményű sárga bilincsének köszönhetően. Ezt csatlakoztathatja a szekrény alsó vezetékeihez vagy a második burkolathoz, amelyben a kölykök mozognak.
Az elektromos kerítéskészlet tartalmaz egy központi és vezérlő FENCE WiFi GATEWAY GW100-at. Ezzel a kerítésfelhőhöz csatlakoztatod a készüléket, az Android és iOS eszközökhöz készült ingyenes alkalmazás segítségével pedig gyakorlatilag a világ bármely pontjáról, ahol van internetkapcsolat, távolról vezérelheted a párosított készülékeket. Akár 12 rádiófrekvenciás eszközt is vezérelhet 1 központi WiFi átjárón keresztül. A működéshez nincs szükség regisztrációs díjra vagy SIM-kártyára. A rendszer így teljesen költségmentes, és minimálisra csökkenti az elektromos kerítések üzemeltetési költségeit. Az intelligens farm rendszer segítségével bármikor és bárhonnan maximális áttekintést kap elektromos kerítéséről. A készüléket távolról is kikapcsolhatja, vezérelheti és felügyelheti. Probléma esetén azonnali riasztást kap telefonon és e-mailben. Olvassa el cikkünkben az elektromos kerítések összes előnyeit és funkcióit a kerítésfelhő alkalmazással.
A teljes készletben megtalálja az MX10 monitort is. Az elektromos kerítéshez csatlakoztatva méri a feszültségértékeket, és ha a beállított érték alá csökken, értesítést küld a Gateway-nek, amely online riasztást indít el a kerítés problémájáról. A párosított MX10 monitort a fencee Cloudon távolról is vezérelheti a mobilalkalmazás segítségével. Az Inspection Monitors többféle módon telepíthető és használható, ha többet szeretne tudni, olvassa el az Inspection Monitorokról szóló cikket. A Control Monitor CLR14 elemmel működik. Az akkumulátor élettartama 1 év, ami egy teljes legeltetési szezonnak is felvehető
A teljes készletben található intelligens RF eszközökhöz egy alapantenna tartozik. Ez lehetővé teszi, hogy a kommunikáció elérje a 10 km-es távolságot. Abban az esetben, ha javítani kell a jel minőségén vagy az átviteli hatótávon, használja a külső antenna felszerelésének lehetőségét, aminek köszönhetően akár 30 km-re is növelheti a hatótávolságot. A külső antennák működéséről és beszereléséről bővebben cikkünkben olvashat.
A kerítés kombinált rádiófrekvenciás generátorait a csomagban található adapterrel, 230 V-os hálózatról vagy normál autó akkumulátorról táplálhatja. Ezt tartalék forrásként is használhatja meghibásodás vagy áramszünet esetén. A központi FENCE WiFi GATEWAY GW100 alapkivitelben a mellékelt adapterrel táplálja a 230 V-os hálózatról, áramkimaradás esetén akár 12 órán át feszültséget biztosító tartalék forrással van ellátva. .
Ha nem biztos abban, hogy ez a készlet megfelelő-e az Ön számára, forduljon műszaki osztályunkhoz, aki segít kiválasztani a házához megfelelő alkatrészeket.
A készüléket mobil vagy webes alkalmazással vezérelheti a világ bármely pontjáról, ahol van internet lefedettség. És ez a FENCE WiFi GATEWAY GW100 központi eszköznek köszönhető. További információ a fencee Cloud alkalmazásról.
A felhő RF generátoroktól és vezérlőmonitoroktól gyűjt adatokat. Egy központi átjáró segítségével egyszerűen, egy helyről, mobilalkalmazással vagy webes felületről állíthatja be és vezérelheti az egyes eszközöket. A Felhőn keresztül nemcsak vezérelheti a kerítésgenerátorokat, hanem ellenőrizheti is azokat értesítésekkel, amelyek azonnal megjelennek a telefonon vagy e-mailben.

Android alkalmazás letöltése a Google Playről
Alkalmazás Apple iOS-hez letölthető az App Store-ból

Ha tanácsra van szüksége a megfelelő készlet vagy egyéb kiegészítők konkrét kiválasztásával kapcsolatban, forduljon bizalommal műszaki osztályunkhoz, ahol szívesen adunk tanácsot.
Csomag tartalma:

generátor kerítés energia DUO RF EDX80
központi vezérlőkészülék FENCE WiFi GATEWAY GW100
+ INGYENES - Monitor MX10 felügyeleti eszköz

Az energia DUO RF EDX80 generátorcsomag része:

1x kerítésenergiás DUO RF EDX80 generátor
1× hálózati adapter 14 V / 2 A
1× alap RF antenna
1× földelő kábel 150 cm (lyuk-lyuk)
1x csatlakozó kábel 100 cm (szem-szív)
1x akkumulátorkábel az energia DUO RF akkumulátorhoz történő csatlakoztatásához
1x kerítés figyelmeztető tábla
Használati utasítások

A készlethez egy 200 mm-es DIN-sín beszerzését javasoljuk a generátor egyszerű falra szereléséhez.
A FENCE WiFi GATEWAY GW100 csomag tartalmazza:

1× alap RF antenna
1x hálózati adapter 14 VDC
1× tartalék akkumulátor forrás 9,6 V
2x csavar és tiplik a beszereléshez
Használati utasítások

Az MX10 monitor csomag része:

1× alap RF antenna
2x C LR14 típusú elem
1x csatlakozó kábel 100 cm
1× 150 cm-es földelőkábel földelőcsappal
2 x lehúzható heveder a monitor egyszerű rögzítéséhez
1× mágnes zsinórral a nyakba akasztáshoz
Használati utasítások

A teljes készlet súlya: 3,9 kg

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról