Smart farm elektromos kerítés készlet - RF forrás 1 J vezérlővel - központi WiFi Gateway

Cikkszám: FE-8093
Márka: VNT electronics s.r.o.
Hűségpontok: 4361

145,362 Ft 114,458 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 145,362 Ft

Központi raktár (szállítás 3-5 nap)

Ingyenes szállítás
A modern intelligens kerítésfarm elektromos kerítésének teljes készlete a Fencee Cloud alkalmazáshoz való csatlakozásra, valamint az összes csatlakoztatott RF eszköz utólagos kezelésére és vezérlésére szolgál mobiltelefonon, táblagépen vagy számítógépen. A készlet tartalmazza a Monitor MX10 vezérlőt, amely a burkolat feszültségének figyelésére szolgál, kritikus vagy nehezen elérhető helyeken. Egy erős kombinált RF generátor kerítésenergiájú DUO RF EDX150 készlet 15 J teljesítménnyel a legigényesebb kerítésekhez és akár 120 km-es beépítésekhez is megfelelő megoldás. Teljesítményének köszönhetően a generátor szinte minden típusú állathoz használható. A kisebb kecskéktől, juhoktól vagy póniktól a nagy állatokig, például szarvasmarhákig, szarvasmarhákig, lovakig, disznókig. Védelemként szolgál majd az erdei állatok és vaddisznók ellen is.
Az EDX150 nagy teljesítményű kombinált generátor tápellátását a 230 V-os hálózatról érkező adapterrel, vagy normál 12 V-os autóakkumulátorral is meg lehet táplálni, amely különösen alkalmas tartalék áramforrásként áramkimaradás esetén. Az energia DUO RF EDX modellsorozat generátorainak nagyobb fogyasztása miatt a hosszú távú akkumulátoros működés nem megfelelő. A generátor egy sárga csatlakozóval is rendelkezik a második csökkentett teljesítményhez, amely pontosan használható fiatal vagy kisebb állatokat tartó tartási helyekre. A nagyméretű LCD kijelző egyértelműen tájékoztat a házon vagy a generátoron található összes fontos értékről. Az elülső LED-lámpák és a BARGRAF jól láthatóak még nappali fényben is. Jelzik a forrás működését, a kerítésen a feszültséget és jelzik az elektromos kerítés esetleges hibáját.
A központi FENCE WiFi GATEWAY GW100 segítségével párosíthatja az összes intelligens RF eszközt, és áttekintést kaphat az egyes generátoroktól vagy vezérlőmonitoroktól származó összes információról. Ezután a világ bármely pontjáról vezérelheti őket a fencee Cloud mobil- vagy webalkalmazásnak köszönhetően. A generátor és az átjáró közötti rádiókommunikáció (RF) alapvető hatótávolsága normál terepen és lakott területen legfeljebb 10 km. Nehéz dombos vagy sűrű erdős terepen a hatótáv lerövidül, nyílt terepen sokkal hosszabb is lehet. A generátor és az átjáró közötti rádiófrekvenciás jel hatótávolságának növeléséhez külső antenna használatát javasoljuk, amely akár 30 km-es távolságra is növelheti a kommunikációs hatótávolságot. Tekintse meg a cikket a külső antenna megfelelő felszerelésével kapcsolatban a leghatékonyabb RF jelátvitel érdekében.
Az MX10 Control Monitor méri a feszültség értékét a házon. Ha a feszültség a beállított érték alá csökken, a monitor azonnali jelet küld a Gateway-nek, és az riasztást indít el. A vezérlőmonitorok többféle telepítési lehetőséggel rendelkeznek, amelyek közül az egyik a bejárati kapura való felszerelés. Gyakori az elektromos kerítés felszerelése a kritikus és nehezen elérhető helyeken is, például folyó közelében. További információ az MX10 monitor telepítésének és használatának lehetőségeiről.
A készüléket mobil vagy webes alkalmazással vezérelheti a világ bármely pontjáról, ahol van internet lefedettség. És ez a FENCE WiFi GATEWAY GW100 központi eszköznek köszönhető. További információ a fencee Cloud alkalmazásról.
A felhő RF generátoroktól és vezérlőmonitoroktól gyűjt adatokat. Egy központi átjáró segítségével egyszerűen, egy helyről, mobilalkalmazással vagy webes felületről állíthatja be és vezérelheti az egyes eszközöket. A Felhőn keresztül nemcsak vezérelheti a kerítésgenerátorokat, hanem ellenőrizheti is azokat értesítésekkel, amelyek azonnal megjelennek a telefonon vagy e-mailben.

Android alkalmazás letöltése a Google Playről
Alkalmazás Apple iOS-hez letölthető az App Store-ból

Csomag tartalma:

generátor kerítés teljesítmény DUO RF PDX10
központi vezérlőkészülék FENCE WiFi GATEWAY GW100

A Power DUO RF PDX10 generátorcsomag része:

1x generátor kerítés teljesítmény DUO RF PDX10
1x generátor távirányító
1x CR2 3V elem
1x hálózati adapter kerítés DUO 14 V 1,5 m
1× földelő kábel 150 cm (lyuk-lyuk)
1x csatlakozó kábel 100 cm (szem-szív)
1x akkumulátor kerítés DUO kábel 170 cm
1x kerítés figyelmeztető tábla
1× alap RF antenna
Használati utasítások

A készlethez egy 200 mm-es DIN-sín beszerzését javasoljuk a generátor egyszerű falra szereléséhez.
A FENCE WiFi GATEWAY GW100 csomag tartalmazza

1× alap RF antenna
1x hálózati adapter 14 VDC
1× tartalék akkumulátor forrás 9,6 V
2x csavar és tiplik a beszereléshez
Használati utasítások

A teljes készlet súlya: 2 kg

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról