Smart farm elektromos kerítés készlet - RF forrás 3 J vezérlővel - központi WiFi Gateway

Cikkszám: FE-8094
Márka: VNT electronics s.r.o.
Hűségpontok: 4845

161,515 Ft 127,177 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 161,515 Ft

Központi raktár (szállítás 3-5 nap)

Ingyenes szállítás
Elektromos kerítések teljes készlete azonnali csatlakozási lehetőséggel a Fencee Cloud és az elektromos kerítések távoli vezérléséhez, gyakorlatilag a világ bármely pontjáról, ahol van internet lefedettség.
A 3 J teljesítményű DUO RF PDX30 intelligens generátor kerítés teljesítménye legfeljebb 23 km hosszú kerítésekhez alkalmas. A készülék teljesítményét tekintve univerzális, használható kis és nagyobb állatok, mint például kutyák, lovak, pónik, birkák, szarvasmarhák, vagy az elektromos kerítés használható ingatlanok és földek védelmére is a vadon élő állatok és kisebb kártevők, például róka, vidra vagy menyét ellen. A készletben található generátorhoz távirányító tartozik, mellyel akár 10 km távolságból is irányíthatod a készüléket.
A teljes készlet tartalmaz egy központi és vezérlő FENCE WiFi GATEWAY GW100-at. Ez lehetővé teszi az összes olyan eszköz vezérlését és vezérlését, amely a kerítésfelhőhöz csatlakozik. Egy mobiltelefonon, táblagépen vagy számítógépen lévő alkalmazás segítségével vezérelheti és vezérelheti az egyes eszközöket. Egy átjáróhoz akár 12 intelligens RF kerítés eszköz csatlakoztatható. Egyik okoseszközhöz sem kell SIM-kártya, és nem kell fizetni. A fencee Cloud alkalmazás ingyenesen letölthető Android és iOS operációs rendszerre. A teljes smart farm rendszer egy nagyon hatékony elektromos kerítés felügyelet. A kerítésfelhő segítségével a világ bármely pontjáról vezérelheti a generátorokat, meghibásodás esetén pedig azonnal értesítést és e-mailt kap. Az intelligens generátorokkal és a fencee Cloud alkalmazással minimálisra csökkentheti az elektromos kerítések üzemeltetési költségeit. Többé nem kell körbejárnia a burkolatokat és keresnie a problémát. Olvassa el cikkünkben a kerítésfelhő okosfarm rendszer összes előnyét és funkcióját.
Az RF eszközöket alap antennával szállítjuk, amely 10 kilométeres kommunikációs hatótávolsággal rendelkezik az eszközök között. Ha növelni kell a jelátvitel távolságát és minőségét, használja a külső antennák csatlakoztatásának lehetőségét. Ezzel akár 30 km-re is növelhető a vezérlési tartomány. A külső antenna opcióiról és azok telepítéséről cikkünkben olvashat bővebben.
A kombinált generátorokat a 230 V-os hálózatról vagy normál autóakkumulátorról adapterrel tudja táplálni, amelyet áramkimaradás esetén tartalék forrásként használhat. A központi Gateway 230 V-os hálózatról működik, és tartalék forrással van felszerelve. Áramkimaradás esetén akár 12 órán keresztül biztosít feszültséget.
Ha nem biztos a készlet konkrét kiválasztásában, és tanácsra van szüksége a vásárlás előtt, ne habozzon kapcsolatba lépni műszaki osztályunkkal, ahol szívesen adunk tanácsot.

A teljes univerzális elektromos kerítéskészlet intelligens generátorral és központi átjáróval azonnali hozzáférést tesz lehetővé a kerítésfelhőhöz, mobiltelefonról, táblagépről vagy asztali számítógépről történő vezérlés lehetőségével bármikor és a világ bármely pontjáról. Az okosfarm rendszer működésének egyetlen feltétele az internet kapcsolat.
A készlet alapja a kerítésteljesítményű DUO RF PDX10 kombinált generátor 1 J teljesítményű távirányítóval. Ez lehetővé teszi a készülék vezérlését akár 10 km távolságban is. Az RF generátor univerzális, és mindenféle állathoz használható, mint például kutya, juh, kecske, ló, de kártevők és ragadozók elleni védekezésre is használható. Gyakran a falánk vidrák, amelyek kifosztják tavait, patakjait és tavait, vagy erdei állatok, szarvasok, őzek és vaddisznók, amelyek elpusztítják kertjeit és virágágyásait.
A FENCE WiFi GATEWAY GW100 központi eszköz a fencee Cloudhoz való csatlakozás és a PDX10 generátorral való párosítás után vezérlő és vezérlő átjáróvá válik, amely közvetíti a kommunikációt a telefon és a generátor között. Legfeljebb 12 kerítési eszközt csatlakoztathat a központi Gateway-hez, amelyek támogatják a kerítésfelhőhöz való csatlakozást. Az átjárón keresztül az egyes eszközöket telefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről irányíthatja a fencee Cloud alkalmazás segítségével. Így Ön maximálisan hatékony felügyeletet kap elektromos kerítései felett, számos egyéb előnnyel, mint például azonnali online értesítés meghibásodás esetén, kerítésrajzolás a térképdokumentumokban vagy virtuális kerítések felállítása. A fencee Cloud alkalmazás minden előnyéről és funkciójáról cikkünkben olvashat bővebben.
Az alap RF antennák szabványos hatótávolsága 10 km. Ha növelni kell a jeltartományt, használhat külső antennákat, amelyeknek köszönhetően akár 30 km-es távolságban is javítható a jelátvitel minősége az eszközök között. A külső antennával rendelkező berendezések működéséről és telepítéséről cikkünkben olvashat bővebben.
A kombinált generátorok a mellékelt adapterrel 230 V-os hálózatról vagy normál autó akkumulátorról táplálhatók. Ezt tartalék forrásként használhatja áramszünet esetén. A Central Gateway egy tartalék forrással van felszerelve, amely áramkimaradás esetén akár 12 órán át biztosít feszültséget.
A készüléket mobil vagy webes alkalmazással vezérelheti a világ bármely pontjáról, ahol van internet lefedettség. És ez a FENCE WiFi GATEWAY GW100 központi eszköznek köszönhető. További információ a fencee Cloud alkalmazásról.
A felhő RF generátoroktól és vezérlőmonitoroktól gyűjt adatokat. Egy központi átjáró segítségével egyszerűen, egy helyről, mobilalkalmazással vagy webes felületről állíthatja be és vezérelheti az egyes eszközöket. A Felhőn keresztül nemcsak vezérelheti a kerítésgenerátorokat, hanem ellenőrizheti is azokat értesítésekkel, amelyek azonnal megjelennek a telefonon vagy e-mailben.

Android alkalmazás letöltése a Google Playről
Alkalmazás Apple iOS-hez letölthető az App Store-ból

Ha nem biztos a készlet konkrét kiválasztásában, és tanácsra van szüksége a vásárlás előtt, ne habozzon kapcsolatba lépni műszaki osztályunkkal, ahol szívesen adunk tanácsot.
Csomag tartalma:

generátor kerítés teljesítmény DUO RF PDX30
központi vezérlőkészülék FENCE WiFi GATEWAY GW100

A teljesítmény DUO RF PDX30 generátor csomagja tartalmazza:

1x generátor kerítés teljesítmény DUO RF PDX30
1x generátor távirányító
1x CR2 3V elem
1x hálózati adapter kerítés DUO 14 V 1,5 m
1× földelő kábel 150 cm (lyuk-lyuk)
1x csatlakozó kábel 100 cm (szem-szív)
1x akkumulátor kerítés DUO kábel 170 cm
1x kerítés figyelmeztető tábla
1× alap RF antenna
Használati utasítások

A készlethez egy 200 mm-es DIN-sín beszerzését javasoljuk a generátor egyszerű falra szereléséhez.
A FENCE WiFi GATEWAY GW100 csomag tartalmazza

1× alap RF antenna
1x hálózati adapter 14 VDC
1× tartalék akkumulátor forrás 9,6 V
2x csavar és tiplik a beszereléshez
Használati utasítások

A teljes készlet súlya: 2 kg

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról