Állatok elleni elektromos kerítés szett - szarvas, vaddisznó, dámszarvas - DUO forrás - kábel 400 m

Cikkszám: FE-8091
Márka: VNT electronics s.r.o.
Hűségpontok: 2931

97,710 Ft 76,937 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 97,710 Ft

Központi raktár (szállítás 3-5 nap)

Ingyenes szállítás
Az elektromos állatkerítés szett ideális választás, ha olyan erdei vadállatok, mint a disznók, szarvasok, őzek vagy dámszarvasok meglátogatják ingatlanát, kertjét és károkat hagynak maguk után. A készlet minden típusú erdő és vad ellen használható, amelyet az elektromos kerítés biztonságosan távol tart a kertektől. Vessen véget felszántott földjei sérülésének és termései pusztításának ezzel az elektromos-kerítés készlettel.
A készlet alapja az 5 J teljesítményű kombinált kerítésteljesítményű DUO PD50 generátor, amely akár 40 kilométeres beépítési hosszig akár hosszabb kerítésekhez is megbízható választás. A kombinált generátort a 230 V-os hálózatról vagy egy klasszikus 12 V-os autóakkumulátorról adapterrel táplálhatja, áramkimaradás esetén tartalék forrásként is használhatja.
Az előlapi kapcsolóval és belül a legújabb mikroprocesszoros technológiával ellátott készülék modern kialakítása megbízható megoldást kínál a vaddisznók és a vadon élő állatok elleni küzdelemben. A LED-es jelzőlámpák oszlopdiagrammal egyértelműen jelzik a forrás működését, mérik a feszültséget és egyben jelzik az elektromos kerítés esetleges meghibásodását. A fél teljesítmény és a teljes teljesítmény közötti átkapcsolás lehetősége, a bekapcsológomb használatával vagy nagyon alacsony fogyasztás, ezek a generátor további előnyei.
A készlethez tartozik egy 400 méteres, kiváló minőségű, 3 mm átmérőjű kék kábel és rézvezetők, amelyek hosszú telepítések esetén is maximális vezetőképességet biztosítanak. Erős és strapabíró anyagból készült, a kék szín jól látható a vadon élő állatok számára, és figyelmeztet a kerítés megérintésére is. Akár 136 cm-es kerítésmagasságot is létrehozhat tömör műanyag oszlopokkal, 11 hurokkal a vezetékek egyéni megválasztásához.
Az elektromos készlet a vadon élő állatok támadásai ellen, valamint a föld, vagyontárgyak kártevők elleni védelmére nagyon egyszerűen telepíthető és működtethető. A mobil műanyag oszlopok nagyon egyszerűen szétszedhetők.
Csomag tartalma:

generátor kerítés teljesítmény DUO PD50
1× kábel ø 3 mm, rozsdamentes acél 2 x 0,25 mm + réz 2 x 0,25 mm - hossza 400 m
10× oszlop 156 cm (föld felett 136 cm), 11× fűzőlyuk
1x földelő rúd 100 cm

A generátor csomag részei:

1x hálózati adapter kerítés DUO 14 V 1,5 m
1× földelő kábel 150 cm (lyuk-lyuk)
1x csatlakozó kábel 100 cm (szem-szív)
1× akkumulátor kerítés DUO kábel 1,7 m
1x figyelmeztető táblázat
1x használati útmutató

A komplett vadvédelmi készlet mellé javasoljuk egy 200 mm-es DIN sín vásárlását a generátor egyszerű falra szereléséhez.
A teljes készlet súlya: 11,1 kg

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról