Elektromos kerítés szett lovaknak, póniknak, szamaraknak, kutyáknak és kártevők ellen - DUO generátorral és 200 m szalaggal

Cikkszám: FE-8156
Márka: VNT electronics s.r.o.
Hűségpontok: 1468

48,928 Ft 38,526 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 48,928 Ft

Központi raktár (szállítás 3-5 nap)

Az elektromos kerítéskészlet praktikus és mobil megoldás, amely könnyen telepíthető. Teljes kerítéskészlet 200 m kiváló minőségű fehér vezetőszalaggal és 105 cm-es (86 cm) műanyag oszlopokkal, amelyek alkalmasak érzékenyebb állatok és lovak számára. A kerítés használható a földterületek, halastavak, kerti tavak, nyúl- és tyúkólak védelmére is, a kártevők és ragadozók - vidra, márna, macska, kócsag és róka - ellen. Az akkumulátoros kerítésként használható mini DUO MD10 kombinált 230 V/12 V-os áramellátása alacsony energiafogyasztással és energiatakarékos üzemmódba kapcsolási lehetőséggel rendelkezik. A generátor akár 9 km hosszú kerítéshez is használható.
Elektromos kerítéskészlet teljes felszereléssel kis kerítés telepítéséhez lovak és csikók számára. Kutyák számára a kertben a hely elhatárolására is használható. A kerítéskészlet használható kertek, mezők, nyúlólak védelmére a kártevők és kisragadozók ellen, amelyek lehetnek őzek, nyulak, vadak, rókák. Az elektromos kerítés hatékony megoldást jelent a kerti ágyásokat és a termést pusztító kártevők elleni küzdelemben.
A kisméretű, hordozható, kombinált 230V/12V-os tápegységgel ellátott kerítéshálózat ideális választás mobil elektromos kerítésekhez és lovakkal teli karámokhoz. A generátort bárhol használhatja a 12V-os akkumulátor opciónak köszönhetően. A generátorok új energiatakarékossági funkciója megtakarítja a csatlakoztatott akkumulátor energiáját. Energiatakarékos üzemmódba kapcsolva az elektromos impulzusok közötti időköz körülbelül megduplázódik. Egy teljesen feltöltött akkumulátor 50-55 napig képes ellátni a kerítést.
A rendszer alacsony energiafogyasztású. A készülék előlapján található BrightLight LED jelzi a generátor működését. Időjárásálló, eső-, hó- és UV-álló műanyag házzal rendelkezik. SafeShock technológiával, ON/OFF gombbal a generátor biztonságos működéséhez és kikapcsolásához, valamint számos más funkcióval rendelkezik, amelyet a fencee mini DUO MD generátor kínál.
A teljes csomagban egy kiváló minőségű, 200 méteres fehér szalagot talál, amely egy rézvezetőt tartalmaz a jobb vezetőképesség érdekében, valamint négy rozsdamentes acélvezetőt, amelyek garantálják a vezetőszalag hosszabb élettartamát.
A csomag tartalma: 

fencee mini DUO MD10 generátor
1 × fehér szalag 20 mm, 200 m, réz 1 × 0,25 mm, rozsdamentes acél 4 × 0,20 mm
10× műanyag oszlop 105 cm (86 cm magasan a föld felett), 8 fűzőlyukakkal
1× földelő rúd 100 cm

A generátorcsomag tartalmazza: 

1× hálózati adapter fencee DUO 14 V 1,5 m
1× földelő kábel 150 cm (szem-szem)
1× csatlakozókábel 100 cm (szem-szív)
1× fencee DUO akkumulátor kábel 1,7 m
1× figyelmeztető tábla
1× használati utasítás

A teljes kerítéskészlettel együtt javasoljuk egy 80 mm-es DIN-sín beszerzését a kerítéskészlet egyszerű felszereléséhez.
A teljes készlet súlya:  kg

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról